PROMO
26

CPE radionica: Project management – Upravljanje projektima u praksi

Centar za poslovnu edukaciju (CPE) organizuje radionicu "Project management – Upravljanje projektima u praksi" u Sarajevu 16. i 17. januara 2020.

Naučit ćemo vas da optimizirate vaše rukovođenje projektima i postanete izvrsni u poslovanju koristeći svjetski priznat PMI (Project Management Institute) pristup.

CPE poklanja popust za rane prijave do 31. decembra, stoga požurite sa prijavom.

Trening vodi dr. sc. Jasna Pleho, PMP certificirani projekt menadžer koja svoja dokazana praktična iskustva u preko 20 godina rada stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi do 18 učesnika. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Trening je namijenjen kako početnicima koji žele naučiti osnove upravljanja projektima, tako i onima koji već imaju iskustva u radu sa projektima i žele unaprijediti svoju efikasnost u radu. U toku treninga učesnici će sa predavačem proći sve korake u procesu projekt menadžmenta, (Inicijacija, Planiranje, Izvršenje, Kontrola, Zatvaranje projekta) u planiranom obimu, vremenu i budžetu. Kroz realne i praktične primjere učesnici će biti u mogućnosti da jednostavnije i sveobuhvatnije prihvate kompleksan proces vođenja projekata.

Kompletan rad je baziran na predavanju i interaktivnim vježbama vezanim za proces jednog projekta od početka do kraja. Kada se ispravno koristi, upravljanje projektima može biti vrlo efikasan alat za stvaranje produktivnijih i efektnijih poslovnih procesa.

Od trenera koja je upravljala velikim brojem kompleksnih projekata saznajte dodatne savjete i trikove koji vam mogu pomoći u svakodnevnom radu.

Teme radionice:

• Iniciranje i uspješno planiranje projekata; • Planiranje i upravljanje resursima; • Time management (Upravljanje vremenom); • Realizacija projekta; • Kontrola i monitoring projekta; • Održivost projekta.

Trener: dr. sc. Jasna Pleho PMP certificirani voditelj projekata po PMI i PMI-ACP Predsjednica PMI udruženja BiH

Certifikat: Po završetku treninga učesnici dobijaju CPE certifikat.

Mjesto i datum održavanja: Sarajevo – 16. i 17. 01. 2020 / 9:30 do 16:00h, Hotel Hills

Radionica je ograničena na 18 učesnika, zato požurite sa prijavom i iskoristite popust. Više informacija o radionici i prijave na https://trening.cpe.ba/pm/ ili nas pozovite 033/260-505.