CPE radionica: Efikasno upravljanje poslovnim procesima za srednje i velike organizacije

Sponzorirani članak
14.3.2019. u 08:17
34
CPE radionica: Efikasno upravljanje poslovnim procesima za srednje i velike organizacije
34
CPE radionica: Efikasno upravljanje poslovnim procesima za srednje i velike organizacije
Centar za poslovnu edukaciju (CPE) organizuje dvodnevnu interaktivnu radionicu "Efikasno upravljanje poslovnim procesima za srednje i velike organizacije" u Sarajevu 11. i 12. aprila u Hotelu Hills. Kao potvrdu aktivnog učešća polaznici dobijaju CPE certifikat. Za prijave do 2. aprila, CPE poklanja 10 posto popusta.
"Postanite izvrsni u poslu i unaprijedite efikasnost poslovanja. Želite da unaprijedite svoje poslovanje? Pozivamo vas da iskoristite ovu priliku i prijavite se na radionicu Efikasno upravljanje poslovnim procesima za srednje i velike organizacije putem web stranice", poručili su iz Centra za poslovnu edukaciju.

Radionica je za one koji žele da nauče kako mapirati, dizajnirati i automatizirati operativne procese koristeći kombinaciju strategije, tehnologije i menadžmenta. Uz praktična iskustva i prenos znanja, trening koju organizujemo biće usmjeren na konkretne slučajeve iz prakse. Trening vode vrhunski eksperti koji će svoja dokazana praktična iskustva staviti polaznicima na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi do 16 polaznika. Prednost ovakvih radionica je mogućnost networkinga sa liderima i kolegama iz industrije, te razmjenjivanje konkretnih iskustava iz različitih poslovnih okruženja.

Teme radionice:
- Osnove proces menadžmenta i procesne organizacije,
- Mapiranje poslovnih procesa (AS-IS situacija),
- Analiza procesa,
- Definisanje unapređenja i dizajn novog procesa,
- Implementacija i kontrola procesa.

Kome je radionica namijenjena

Ova radionica je namjenjena za zaposlenike i menadžere koji su trenutno ili će u budućnosti voditi ili biti dio projektnog tima koji će raditi na unapređenju procesne organizacije i poslovnih procesa. Navedeno uključuje zaposlenike koji rade u procesima, vlasnike procesa, menadžere, poslovne analitičare, tehnologe, IT specijaliste, projekt menadžere koji će biti dio timova i gdje postoji potreba da savladaju vještine potrebne za upravljanje poslovnim procesima.

U narednom periodu, u Centru za poslovnu edukaciju održavaju se i sljedeće radionice:
- Osnove uspješne prodaje (Sarajevo - 23. mart 2019., informacije i prijave ovdje),
- MS Project (Sarajevo - 29. i 30. mart 2019., informacije i prijave putem linka).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: