Promo
1

COTRUGLI virtuelno predavanje: Leading behind the Mask

COTRUGLI poslovna škola organizuje online predavanje "Leading behind the Mask", 2. aprila 2020. godine, koje će voditi profesor Nicolas Kfuri.

U vrijeme rizika od pandemije, klimatskih promjena, novih tehnologija, globalizacije, narušavaju se izvori mira i autoriteta koji su nas vjekovima vodili. Koja je uloga lidera u ovom kontekstu? Kojim specifičnim vještinama i alatima bi menadžeri trebalo da ovladaju? Ne postoji jednoglasan odgovor na to pitanje, no zato postoje određene prakse koje nam mogu pomoći da uočimo spektar potencijalnih mogućnosti!

O kojim alatima je tačno riječ, možete saznati na samom predavanju "Leading behind the Mask" koje će voditi profesor Nicolas Kfuri, jedan od vodećih stručnjaka u oblasti strategije i marketinga, kao i jedan od najbolje ocjenjenih predavača na programima COTRUGLI poslovne škole.

Rok za prijavu je 31. mart. Za više informacija i prijavu kliknite ovdje.

Najsigurnija investicija

Ulaganje u poslovnu edukaciju je od presudne važnosti, posebno u vrijeme kriznih perioda – to je jedna od najsigurnijih investicija koju možete napraviti. Međutim, od ključne je važnosti odabrati pravu školu koja će vam pružiti edukaciju. Treba imati na umu kvalitet predavača, praktičnost i primjenjivost programa, atraktivnost poslovnih područja koja predavanja pokrivaju, otvorene mogućnosti i kvalitet umrežavanja sa kolegama iz regije.

Zašto odabrati COTRUGLI poslovnu školu?

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu i biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI poslovna škola pruža svojim polaznicima. COTRUGLI poslovna škola okuplja 2.200 alumnija, programi su međunarodno akreditovani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima garantuje prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitet predavača, iskustvo i relevantnost polaznika, kao i dodatne aktivnosti koje podržavaju umrežavanje polaznika.

Iskustva COTRUGLI alumnija:

"Moja očekivanja od programa su apsolutno ispunjena. Tokom prve godine studija sam dobio novi posao, sa mnogo boljim uslovima i ne samo to, već i nova znanja, regionalnu mrežu kontakata i divne trenutke. Iskreno preporučujem COTRUGLI Executive MBA program", Kenan Kekić, Executive Director at Eurofarm Centar- Private Health Care Group.

"Zbog želje da svaki novi dan radimo stvari na bolji i korisniji način nego dan prije, ljudi se trude usvojiti znanja i vještine, a ja sam se u tu svrhu odlučio za COTRUGLI. Raznolike vrijednosti koje sam dobio kroz program koji sam prošao je skup različitih poslovnih i životnih iskustava (iskustvo je nezamjenjiv način sticanja znanja i vještina) i neprocjenjivih veza i prijateljstava, za koje bi mi kao pojedincu trebalo mnogostruko više vremena od onoga koliko je program trajao", Zejid Šoto, Founder at PZU New Life Sarajevo.

"Bilo da želite promijeniti posao, platu, industriju ili pokrenuti svoj biznis, COTRUGLI MBA je motivišuće iskustvo koje bih preporučila svakome jer je najbolji pokretač za ostvarenje njihovih želja!", Ivana Kovačić, Country Head of HR / Wiener osiguranje Vienna Insurance Group.

"COTRUGLI je izvanredno iskustvo! Omogućilo mi je kontakt sa sjajnim, svjetski poznatim predavačima i studentima, poslovnim ljudima iz regiona što je proširilo moje vidike. Naučio sam da prihvatim izazove, budem inspirisan i inspirišem druge, verujem i ostvarim, budem željan novih znanja i da svaki dan težim da napravim razliku. Da budem fokusiran na rješenje, gradim i njegujem mrežu kontakata, da nađem u sebi ono sto me pokreće, da pronađem svoju strast i pratim je", Ivan Milutinović, Optimize Services Manager for Italy and Southeastern Mediterranean at Ericsson.

"COTRUGLI poslovna škola mi je pružila nova znanja i uvide u oblasti koje ranije nisam poznavao. Nove veštine su me transformisale u osobu koja nije samo ekspert u svojoj oblasti već "all around" osobu koja može aktivno da učestvuje u poslovnim diskusijama i da doprinos koji nije vezan samo za pravo i regulativu. Moji saradnici i pretpostavljeni su i te kako primjetili ovu transformaciju, a tek sam na polovini programa!", Ivan Koen, Director Legal and Compliance, International at Merck & Co.