Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za skidanje korozije na metalu se ubila. Bolja je od WD 40.
Džaba sve one patetične reklame, kad su sad fitnes i zdrava prehrana zahvaljujući instagramu postali masovna religija. Coca-cola prnula u fišek.
@NewOrder sad ce se koncentrisati na pitku vodu. Nemoj podciijeniti nikad firmu koja okrece stotine milijardi. Mogu BiH da kupe u paketu a da ne trepnu.
Kola u SA zaposljava bosance I hercegovce I hrani mnoge BH familije, ne znam kakve veze to ima sa zidovima. Ko hoce da koristi bujrum, ko nece ne mora. Zar se po svemu mora pljuvati?!
sjeda samo posle cevapa ;D
Al najjači su sa onim sokom "Pulpi"! Lafo pulpa od voća , a u suštini sok na razmućivanje, čista hemija i voda i dodali prevaranti one ocijeđene komade iz narandže.Pravi ocijeđeni sok negdje drugo završio.
kako je god bilo u Jugi ljudi nisu bili puni kredita ko danas. stariji kazu da se bolje zivjelo
U mnogim gradovima u USA policajci drze 2-3 velike boce Coca Cole u autu i koriste je da operu krvave fleke sa cesta poslije nesrece.
Jpg ko ce je kupovat otrov je a proizvodi je zidovi:)
Prosjecni balija ce se samo nasmijati na ovo i reci....e ako je židovska sad cu namjerno kupovati...
znaci vole je vehabije.
aaaaa koljika voda za koka kolja.......
neka predu na proizvodnju negaziranih pica i cajeva sigurno ce biti isto dobri kao i do sada
Amerika: CocaCola otpustija 1200 radnika, Turska 4000... covjece, ovo je kraj svijeta...jos kad se na to dodaju 256.000 ne zaposlenih u BiH .. katastrofa
Jel to samo kod nas ili ukupno u svijetu?
Bolje vam je da popijete Žabokrecinu nego coca colu.
Dodjite kod kirbasa on dijeli posao o sakom i kapom..
Da mi je vidjeti kompaniju koja zbog pada prihoda otpusti menadzment.