Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najskuplji telefon u evropi je u Bih
U Austriji sljedeca ponuda: za 14,99 Euro dobijes mjesecno: 4000 min prema svim mrezama u zemlji,neogranicemo telefoniranje prema fixnim brojevima.1000 sms za citav svijet i neogranice internet,po najvecim mogucim brzinama,pa sad vi racunajte..
Ne znaju ovi koristiti excel previse je to za njih i ovo sto koriste internet je vec napredak, za koju godinu mozda pokusaju nesto, al za sada prognoze su jako crne. BH Telecom bio ili ne bio najjeftiniji je jos uvijek nasa firma za razliku od Telemacha koji je SLO-SRB, Eroneta koji je 37% HR itd. Ja iskreno preporucujem i HS koji je također naš, samo naši pa i nek jašu, makar znam gdje ce pare...
Kod fiksne telefonije BH Telecoma, obračunska jedinica za saobraćaj je 1 sekunda, a ne 60 sekundi. Uspostava poziva je 0 KM. Što se tiče takse za RTV, korisnici ne moraju to plaćati - ili da kontaktiraju RTV da im se stavka ukloni, ili da plaćaju račun BH Telecoma putem uplatnice. Najgore je džaba braljezgat. Napravi usporednu tabelu u excelu, sa svim vrstama poziva (prema fiksnoj/mobilnoj/drugim operatorima i sl) i provjeri.
120minuta u telecomovoj mrezi iznosi 3,9KM koliko je ukljuceno u pretplatu.Kad oduzmes dobijes da je pretplata kod Telecoma 5,7KM... citajte malo detljaljnije...i jos neke email adrese, ako imas 3 prikljucka fiksna na svoje ima dobijas -20% jos popusta...pa sta je reci????
Ma hajde, samo neka se operateri raduju.., do 2015 niko se više neće ni koristiti fiksnom telefonijom, a dat će BOG, pa će sva tri monopolista mobilne telefonije u BiH bankrotirati već naredni dan kada se pojavi neko ko će razbiti njihov monopol... Rekao sam, dat će BOG.., nisam spominjao ljude. BOG je donio i internet, i ne mogu se više laži prosipati kao prije.
Pa posto ti ocigledno imas para na bacanje, onda mozes za mene i za ostale dodati jos 20KM Telecomu od sebe za sve nas, tacno je da ces se osevapiti, ali neces biti pametniji i kao sto rekoh ti se ocigledno rukovodis serijatskom logikom koja neme veze sa zdravom pamecu i matematikom i sve dok ti je 20 manje od 11 znaci da si idiot i da te treba vratiti u prvi razred osnovne, ocigledno jos nisi savladao to gradivo. P.S. Ako zelim nekome pomoci, ja cu pomoci, necu da me neko pravi budalom da od mene uzima pare, bez mog znanja i kao pomaze drugom, da oni razpolazu mojim novcem, ma nemoj i gdje su dokazi da to Telecom ne uzima sebi? Moras otvoriti oci, jer su ti ocigledno sirom zatvorene.
Koje gluposti od komentara! Jedno pravilo važi \"izgubiš na mostu dobiješ na čupriji! U svakom slučaju svaki građanin ma gdje živio na bilo kkojem dijelu BiH treba da razmisli i da favorizuje javna preduzeća. Istina je da BH Telekom ili HT inkasiraju u državnu kasu preko 100 miliona godišnje. Od toga se svugdje rasporedi po malo i za penzionera i za škole ii za socijalu, puteve... Osim poreza koji je dužan platiti državi i ono nešto malo radnika što drže.. privatni operateri vuku u svoje džepove.... a najćešće u inozemstvo... Ima u javnim preduzećima i nepotizma i zapošljavanja preko štele... ali dosta novca vrate u budžet. Pa vi razmislite kad se i ovo jednom rasproda kako će se obezbijediti novac za socijalu u kojekakve penzije koje niko ne može ukinuti do sudnjega dana.
Ko hoće vidjeti vidjet ce.. Ne treba kriviti nekoga ko ne moze skontati ili nije dovoljno pametan, trebas ga žaliti ako si čovjek Jednostavno je, BH Telecom je najpovoljniji a od njega imas duplu korist. Svaki dinar koji daš ostaje dostupan i za druge stvari u BiH (penzija,nvo,budzeti za gradjane na svim nivoima) ,jednostavno ne odlazi kod drugog , ni izvan države. Super je telemach, ali njega ne koriste pametni. Za nekoga je da bude pametan skupo i 1fening :-).
Koliko smo mi Bosanci glupi svjedoci i to da ovaj portal podrzava clanke na koje se ne moze komentarisati (vidi : Pametna rješenja iz Telemacha za naprednije poslovanje), a za domace clanke imamo pravo.... bravo majstori prodani!
ma ja samo derite
CITAJUCI PRVO CLANAK A ZATIM SVE KOMENTARE MOZE SE ZAKLJUCITI DA JE U PITANJU SMISLJENI PLACENI UGLAS ZA BE-HA TELECOM (SELJACKI TELECOM) I NARAVNO DA SU OVI IZ BE-HA TELECOMA PRIJE NA DAN SMISLILI KOJE KOMENTARE CE NAPISATI DA HVALE I PROMOVISU SVOJU LOPOVSKU FIRMU.JAKO PROVIDNO.KO NE VJERUJE NEK PONOVO PROCITA SVE KOMENTARE.VRLO JADNO I PROVIDNO.
Znaci po tebi je u redu placati 20KM bez da zoves ikoga, nego placati duplo manje za aktivan telefonski razgovor, koja je to logika i matematika, da nije serijatska? Pun mi je qu-rac ovih patriota sto mi govore da je 20KM manje od 11KM, pa zar nije logicno ako su oni patriote i zele dobro svom narodu, da ce onda ono biti i najpovoljniji prema svom narodu, ali ne oni upravo idu na kartu patriotske teladi kao sto si ti, pa im daj i zadnji fening u ime laznog patriotizma, pa onda pricaj kako te Dodik ili neko drugi krade, krade te tvoj ko-njino.
Samo znam da u Telemachu pricas sat vremena za 0,03 feninga sa PDV-om prema svim fixnim mrezama u BiH, kako ti to isto Telecom ili neko drugi nudi, objasni? I nije tacno da je kod svih operatera obracunska jedinica sekunda, u Telemachu ako zoves mobilne operatere placas samo onoliko koliko si razgovarao, ako si pricao 20 sekundi toliko i platis od cijene u KM/min., a u Telecomu ti ako pricas 20 sekundi zaokruze na minutu, pa platis 3 puta vise. Matematika vam nije jaca strana. Uostalom u Telecomu za fiksi broj svaki mjesec placas pretplatu 9,80KM za svoj telefon koji si sam posebno kupio, nisu ti ga oni dali, plus taksu iz zakona 7,35KM sto je preko 17KM mjesecno bez da ikoga zoves i bez uracunatog PDV-a, tako da je to sve oko 20KM mjesecno bez da ikoga zoves. Uostalom na svakom racunu Telecoma imas detaljan izvjestaj, pa sam vidi i saberi ako meni ne vjerujes, valjda znate sabirati.
BH TELECOM zakon ! : D
BH TELECOM
Izvini, ali sva tri vodeca operatora imaju sekundu kao jedinicu. Jedino m:tel ponegdje ima impuls, ili im je greska u cjeniku. Ne znam sto su se svi uhvatili price bez konkretnih dokaza. Zar je moguce da vecina adacta prihvata sto im drugi kazu, bez da pokusaju saznati istinu? Na kraju krajeva, jedino sto sam primijetila, samo ht-ove i telecomove pare ostaju u drzavi, to je domaci proizvod i hrani stanivnistvo. Ali mi svi radije kupujemo ronhil, dukat i ne znam sta. Telemach, logosoft.. Koliko su stvarno jeftiniji da je bitno novac preusmjerit van drzave? RTV taksa je kriva sto je telecomov racun 20 km, bez da dignes slusalicu, ali da smo savjesni, shvatili bismo da je to taksa koju svi u svijetu normalno placaju. Nije bitno koliko je to kvalitetan javni servis, poenta je i da je najbolji mi ne bismo htjeli da ga placamo