Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce litar na tri marke...a kad padne cijena nece kod nas...vec vidjeno
Sta je sa benzinom. Hahahhaha
Na danasnji dan 1914.g. rodjen je rahmetli Mustafa Busuladzic, jedan od najvecih Bosnjackih intelektualaca 20og stoljeca. U svojih 30 godina, koliko je imao kada su ga crveni fasisti ubili, izrastao je u jednog od Bosnjackih lidera svog doba. U svojim knjigama (a bilo ih je preko 30) je pisao protiv fasizma i komunizma. Fasisti(komunisti) su ga ubili zbog knjige "Muslimani u Rusiji". Braco Bosnjaci ne dozvolimo da nas ikada iko vise proglasi fasistima da bi nas mogao ubiti.
Ne kaze se istorija nego historija. To koliko ja pomazem nije tvoja stvar, a siguran sam da pomazem vise nego ti. Bosnjaci moraju znati istinu, da im jugobalijanderi poput tebe ne bi vise mogli suditi i proglasavati ih nacionalistima/fasistima
@kliixJeSDPPortal3 kratkopantalonaš,kad je đuma i kad je ce SDA ukrasti jos 20 milijardi ? :D