Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma elektricna vozila su spas za svijet; 1. Ne zagadjuju okolis, a i mnogo bi znacil u usporavanju ili cak zaustavljanju globalnog zagrijavanja 2. Ne bacate pare na gorivo, a ako imate i solarne panele, onda vozilo punite potpuno besplatno 3. Sprijecili bi tzv. "rat za naftu" o kojem se mnogo pricalo u proslom desetljecu 4. Elektricna vozila vise nisu tzv. "gradska vozila", danas elektricna vozila mogu da predju i preko 500 km jednim punjenjem!
Ma bizi hebo struju,plakat ce mo mi svi za naftom zivi bili pa docekali,kad nas pocnu prat po novcaniku necemo nista ni vozat budi siguran ,gledat ces da vanjsku ugasis kamoli jos auto da napunis!!!
Hocemo, plakat cemo kad nam najmiliji obole od raka pluca zbog proklete nafte i zagadjenja zraka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko li je od naftasa platio tekst, da mi je znati, da mu se nahebem familije.
Gdje bas sad kad su nasi potrosili sve zalihe one nafte sto je bila ispod 30 :(
ajmo malo pogurat amere, nemaju za kifle
hajmo fixno 4KM/L i boli nas tuki jel raste ili pada .. Hifi dobro, Bingu dobro, Bakiru dobro, SDAu dobro, biračima dobro .. ha ja
Ako je Bakiru dobro i nama je odma dobro hahahahahahahah
@Glupan98 .. pa ja .. zar nije tako 25 godina?
Progodna prilika da naši podignu cijene za 5 kf/litri
A ovi nadi odmah trece da poskupe a dok je bio najeftinji nikom nista
Imali su zalihe jos od prije 3 godine kad je bila preko 70 dolara...
Naravno, po starom običaju nismo ni bili obavješteni kada je sa 52 $ pala ispod 50 US$. Bitno je stalno pisati kako je poskupjela da pumpadžije mogu stalno pomalo dizati, ali ne spuštati kada padne.
ja ću uvijek sipati za cenera, boli me za svjetske tokove
To ti je dobro, manje goriva, lakse auto, znaci manje trosi :D