Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema to veze, nasi pumpaši imaju rezerve koje su kupili po cijeni od 150 dolara, prime 15 godina
*prije
Ako ne razumijete situaciju onda ne baljezjate bezveze. Austrija u februaru dizel 1.65 a sada 1.95. Njemačka februar 1.7 a sada preko 2 eura i tako svugdje u Evropi. Nije samo kod nas. Pa ne kupuju naše pumpadžije naftu na berzi nego od evropskih naftnih rafinerija koje ne spuštaju cijene a pravdaju ih enormnim poskupljenjem struje. Da li opravdano ili ne, ja ne znam ali kod nas nije ništa bolje nego u Evropi. A to što nas država i naše pumpe deru, to je bilo i prije ove krize.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hifa dislikes this, and has left chat
šta lažu ovi novinari ja sad na pumpu ono i dalje preko 3 marke
hifa u znak protesta povećala na 3,71
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerika zavalila cjelu evropu
djaba ti to kad kod na mojoj pumpi 3.4 marke. treba i ove trgovce i distributere naftom navuci na ovaj kliks pa da znaju kretanja na berzama.
Znaci kod nas ide novo poskupljenje.
A kod nas cekaju izbore pa ceme onda nastavit zivjeti, sad ne pricaj, ne disi, jedi kolko moras...
Ja tek sada ništa ne kontam.Kod inflacije sve poskupljuje i sada cijena nafte pada? Ili pada jer se očekuje recesija?
Vec je pocela recesija ali zovu je plita recesija jer se nije zahuktalo a hoce.
Zato cu sipati po 10 KM pa kome prvom dosadi.
A cijena jos uvijek 3,51 Hifa Petrol 😡
I u njemackoj 2.12 eur
Pašćad SDA-ovska u talu sa bratskim SNSD-om i više nego bratskim HDZ-om i dalje pljačka narod akcizama i stranačkim naftnim firmama.
Sad bagro kupuj naftu
U Bosni i dalje 3 marke
Kaze glasaj, ma mrs u p.m vise, oni ne mogu ovaj lopovluk rijesit a kamol sta krupnije, treba 2km biti mahom sa obzirom na cijenu.
Kod nas jos stare zalihe😃, jbt sto nas prave budalama, sto nas kupaju, bilo blizu 100 dollara, nafta 2.81, sad 78 dolara nafta 3.11🤣🤣🤣
Pa glasali ste za podobne a nw sposobne sto se sad bunite, vazno je da je moj da nas moze ..... al sa uzitkom, nadlezni i inspekcija u BiH za ovakve stvari ne postoji, aki kad treba gradane sankvionisat tu su prvi , inace nam je inspekcija par ekselans plata.lijeze a ja plandujem
4 puta u zadnjih 15 dana cijena pada a nama ispod 3.20 cijena ne mrda .....lihvariiiiiiiii
gdje je logika da cijena pada ako je inflacija velika????