Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne,mi to nevidimo u nas je gorivo kvalitetnije i hocemo akcize.Uvesti putarinu i na lokalne puteve nema veze ima li asvalt.Kazniti ko nema vise od petero djece,oporezovati nezenje,povecati cijenu vode i hljeba.Zabraniti skolovanje lakse je petljati sa malukatima itd..itd..nastavla se..
Kad bi na sv. trzistu barel bio 1 dolar u BiH bi litar bio 2,5 KM ne mogu oni smanjiti koliko Novalic moze akciza navaljati ;-)
nebi se moglo reci da je tako!!!
Fadil zvani akciza trlja ruke, moze povecati akcize koliko god hoce on ne kupuje gorivo vec se voza drzavnim autom kao i svi ostali politicari, koji u prosjeku trose dva puta vise od tvornickih parametara, sto niko nema pojma, mozda narod zna.
Ma u Bosni treba cjena ici jos gore, kakva smo stoka!
Sad će još skontati da je malo 15 feninga za akcize. Diži bar za 20 !!! :/
Ne moze nafta pasti koliko nasi mogu povecati akcize.
Samo u BiH cijene istee ne pomjeraju se jbt kao da je ko zakuco onaj brojcanik...!
Kad cijena poraste, kod nas poskupljuje. Kad opada, kod nas isto. Koja drzava, u vraziju mater.
ZATO JE BOSNA TU DA DIZE CIJENE KAKO JE KOME K...CU CEJF,,KOLIKO KOME ZAFALI PARA ONI TO NAMIRE AKCIZAMA,