Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako je istina..barel pada na 20$ u naredne 2 godine...električna vozila do 2020 god imat će preko 10 % tržišta.....ah dragi arapi ljubite plin ili ste ga popušili
MAMU VAM LOPOVSKU NAFTAŠKU, JEL VAS STID
gazprom na stupu: dizel 1.66 KM, ja tocio nema nikakve razlike sto se tice kvaliteta
nije moguce kod nas su cijene iz dana u dan iste !!!
Za BiH to ništa ne znači, jer naši naftaši kupuju zalihe po skupljim cijenama, a tih zaliha će imati u narednim 5 godina
Bio bih najsretniji na svijetu kada bi drzava zvana po parazitima klana SAUD bankrotirala i da se kod njih zarati,jer sve jada na bliskom istoku od njih krece. Meni kao muslimanu je draza drzava Izrael od ovih majmuna koji ruse svetinje oko Kabe da bi prosirili parking za VIP vjernike. Zivjeli normalni muslimani Siiti i Suniti,smrt vehabizmu!
@fantom slobode Pa o tome i pricam,jer koga pogadja najvise pojeftinjenje nafte? I ti kraljevi su se zabrinuli toliko da je u pitanju deficit ove godine prelazi stotine milijardi dolara,a svi znamo ko je sponzor svih belaja u muslimanskom svijetu. Klosari koji nista ne rade,koji samo kupuju socijalni mir kod naroda,nemaju industrije sem izvoza nafte. Najsretniji bi bio kad bi nafta bila po litru oko jedne marke,da se razumijemo :)
a na energopetrolu i dalje benzin 1.96KM, majku vam lopovsku
U Austriji jeftije gorivo nego u BiH, ovdje se pumpadžije dogovorile i ne smanjuju cijenu, a vlasti kao što znate nemamo da nešto interveniše. Ili imaju talove sa njima.
Istina jarane ,a o standardu i kvaliteti da ne govorimo !!!