Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasim pumpashima treba mjesec da je spuste za 5 feninga,ali zato 2 sata da je dignu za 10 feninga
pogledajte moje video uradke na youtube: "skače skače nafta" i "mama voli naftu" https://www.youtube.com/watch?v=SIaFtAKnqBU
KOD NAS U SVICI LITRA DIESELA KAD SE KOVERTUJE U MARKE OKO 2,70 MARAKA LITRA PA OPET NE KUKAMO KO VI DOLE U BOSNI
Al zato imas platu 4000 maraka a u Bosni onoj istoj u koju fukare poput tebe dolaze kurciti sa iznajmljenim mercedesom, 5-6 ljudi radi za tu platu. A znas zasto dolazis u tu Bosnu? Jer si u Svicarskoj niko i nista odnosno njima odvratni Aussländer koji svaku trecu rijec izgovara kao seljacina jer nikad nije naucio kako treba gramatiku i jezik, pa ti fali malo vitamina za tastinu!