Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
duVanskih proizvoda? Baš tako napisali u izjavi iz TDR d.o.o. Sarajevo?
ko je ugasio FDS ugasilo mu se i pleme i sjeme i stranka
Pa znamo svi ko je 🙂 Ne samo fds nego sve jake firme koje su bile u vrijeme Jugoslavije giganti unisteni su od onih koji su se pravili najveci bosanci i hercegovci
M ... Vam
Hvala bogu 5 mjeseci bez duhana dabogda još poskupljili..
Tvornice duhana u saradnji sa drzavom, nizim cijenama, reklamom, dozvoljavanjem pusacima da ugrozavaju nepusace i ostalim podlim metodama, stimuliraju ljude da pocinju pusiti. Nikotin koji je zajedno sa katranom glavni sastojak u cigaretama ljude stvara ovisnicima brze i lakse nego heroin. Kada ljudi postanu u zadovoljavajucem broju (za drzavu i tvornice duhana) ovisnici, onda se cijene mogu dizati do plafona.
Nisi ti probao heroin.
nego da te pitam, jel Rovinj u Sloveniji ili u Hrvatskoj?
U HR uvijek je bio u HR
Ko je kupovao,kupovati će opet bez velikog poskupljenja nema efekta.
laki strajk ko pusi ionako nije o sebi pri sebi