Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Drinjaka a dame stoje oni sjede ,
“Premijerka BPK organizovala prijem” - kontam pomogao im kanton da osnuju firmu, a ono se Sda gospodja hvali uspjesima mladih, a zamisli tako pocinje clanak ko da je ona uspjela, a ne oni. Samo u BiH…
Nevladate pravim informacijama, prvo nisu se u Goražde vratili jer su bili u Goraždu a drugo taj ured je otvoren od strane Dine Ušanović koja je uspješan menadzer u njemackim kompanijama a koja je isto iz Goražda.
Svaka čast! Tako i treba. Bošnjaci druge domovine od ove nemaju i moramo se žrtvovati za nju da bi nam djeca sutra bolje živjela. Ali doći će vrijeme povratka i u Bosnu i na selo. Natjerani ćemo biti. Vidite kakva je situacija trenutno u svijetu.
budalestina sto su se vratili
Nego sta bi sa onim SDA juncem koji zgazi policajca pa pobjeze, javio se u policiju tek drugi dan?
Da smo bogdo razvijenija zemlja, dosta ljudi bi se vratilo.
Šta se sve ne radi da bi se dobili glasovi na izborima. Bolje bi bilo ovoj kompromitovanoj premijerki da je za 4 godine vladavine riješila problem vodosnabdjevanja u Gorazdu. Šta ona ima sa uspjehom ovih mladih ljudi.
Sad ce negativci da bapadnu ove ljude sto su se vratili I zele da investiraju u svoju domovinu...
Entitet, federacija,distrikt,kantoni, gradovi, opstine, mjesne zajednice. Nama ne moze kombinovani budzet kine, amerike i juzne koreje bit.
valja preskociti tender efedije i poslovati samo inostrano onda nema zime👍
ko je onda uljez
Sad će tunel hranjen digitalno biti probijen
Brzo će zatvoriti i put Sarajeva
Neće dugo izdržat.
Kad procitaju komentare, sjetit ce se sto su otisli
Hahahaha, sta se vratilo 4, djeca tek srednju završila, a momci sa bradom vjv fax, al haj nek bude na hajr. Ode 400 vrati se 4 i neka vijest. Zamisli da se za Sarajevo piše otvorila se ova ona firma uposlenih 3 4