Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A iste te ceste FBiH u Bihaću ne mogu asfaltirati 20 metara makadama da bi se napravila obilaznica, evo već 25 godina !! Minder politika - BiH je samo u SA i 5 km okolo, je3o sam vam mater onu bezobraznu !!
@gooUser1598610133 burazeru, šta god da rade, samo je SA u igri, sve ostalo ne postoji, a narodu to smeta, neće valjati
Dio od Pofalica do Gradjevinskog fakulteta je davno projektovan i zapocet, cak i tunel zavrsen, ne znam sta cete ga nanovo projektovati. Iskopajte ga negdje iz prasine i dovrsite, cak imate i stubove kod Pennyja postavljene, dakle...ah da, na projektovanju se pare uzimaju.
Hajde da vidimo šta će se desiti. Želim da povjerujem u ovo ali mi se teško oteti dojmu da se ne radi o predizbornom marketingu. Ali bi morali nešto uraditi zbog dva razloga: Rasterećenje gradskih saobraćajnice i upumpavanje novca na tržište. Bojim se totalnog zamrzavanja privrede.
Hahaha to da ovi iz vlade mogu đe poćerati ona 3 auta od 300 iljada hahahaaa
Da li su ceste federacije pogledali guzvu od 15-17ti na dionici puta Vitez Travnik
Neki dan citam o autoputu Beograd ' Sarajevo, dionicaa kroz BiH: Od Žepča preko Tuzle do Brčkog došli su do izrade Idejnog projekta koji je završen 2015 godine. Pa Bože šta ste radili zadnjih 5 godina ?? Zaimislite dinamike: Idejni projekat pa 5 godina pauze, pa glavni projekat, pa pet godina pauze, pa tender... Pa gradnja 20 godina. Kako ih nije stid!? Ensade Kariću vrati se sve je oprošteno, za 4 godine - 60 kilometara autoputa.
Sramotno je da do sada ne postoji projekat za to. Tu cestu je davno trebalo napraviti i ona je trenutno najvaznija cesta da se spoji stari grad, centar i ostale opcine sa zaobilaznicom. Kakve ove gradske transvezale i sranja. Da se moze odmah izaci iz grada za 5 min a ne ciguljati do stupa pola sata.
Ali molim vas hitnije da ne moze hitnije
meeeeeee meeeeeee izbori meeeeee meeeeee glasam za vasss meeeeeee
Ljubo je jedan od največih lopinara. Kupio 3000 duluma zemljišta, pravi hotele, motele, ima više auta...
Ovi su malo zakasnili. Ne vjerujem da će nači nekog da im nacrta 3D animaciju do izbora. Svi crtači su zauzeti ovih dana...
Željezničku stanicu izmjestite u Bačiće pored ulaza gradskog autoputa i kružnog toka i umjesto kolosijeka izgradite gradski autoput. Sadašnja željeznička stanica zauzima ekskluzivno zemljište koje bi se moglo iskoristiti za gradnju novih Ciglana. Tu naseliti komplet Buča, Boljakov i Briješće, ta naselja srušiti i posaditi šume. Eto, sve sam vam riješio! LOL
hitno pred izbore....ahhahhaahahahahh
dok jos nisu izbori!!!
Oni žele 😂 Djeluj p. ti materina
Ne vjerujem dok ne vidim 3D animaciju
Uz obavezan radar i ogranicenje od 40 km/h