{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Centrotrans kupio 12 novih autobusa za gradski prijevoz u Sarajevu

9.7.2018. u 16:01
329
46
Centrotrans kupio 12 novih autobusa za gradski prijevoz u Sarajevu
329
Centrotrans kupio 12 novih autobusa za gradski prijevoz u Sarajevu
Vozni park kompanije Centrotrans bogatiji je za 12 novih autobusa. Riječ je o deset minibusa marke ISUZU i dva autobusa marke MAN čija ukupna investicija iznosi više od 2,5 miliona KM.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Autobusi ISUZU Novo City prilagođeni su i kupljeni za prijevoz putnika na padinskim linijama u Kantonu Sarajevo. Riječ je o vrhunskim autobusima koji svojim kvalitetom i uslugama ispunjavaju stroge europske standarde u javnom prijevozu putnika. Osim toga, ovi autobusi opremljeni su sa Euro 6 motorom za maksimalnu ekonomičnost i zaštitu okoline u najvećoj mogućoj mjeri, kao i platformama za prijevoz invalidnih lica.

Svi autobusi raspolažu sa najnovijom opremom kao što su klima uređaj, sigurnosne kamere za nadzor putnika, digitalni tahograf, senzori i kamere za parkiranje kao i druga sofisticirana oprema koja će dodatno unaprijediti uslugu i kvalitet prijevoza na padinskim linijama Centrotransa.

Nakon brojnih pohvala od strane putnika na kvalitet i način održavanja, na do sada odobrenim i uspostavljenim autobuskim linijama, kompanija Centrotrans ovim činom iskazuje spremnost da i dalje nastavi pružati usluge u javnom gradsko – prigradskom prijevozu u Kantonu Sarajevo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: