promo
640

Central Osiguranje: Nagradom se želimo zahvaliti Lani Pudar za ponos koji osjećamo

Predsjednik Uprave Društva Central osiguranje gospodin Feđa Morankić, je u svoje ime te u ime Društva uputio čestitku Lani Pudar za velike uspjehe koje je ostvarila na Europskom plivačkom prvenstvu u Rimu.

"Iskrene čestitke Lani Pudar, obitelji, trenerima i stručnom timu na vrhunskim rezultatima. Hvala Lani na općem ponosu koji je izazvala u našoj državi. Lana je slika društva kakvog želimo u budućnosti, slika društva kakvo želimo za našu djecu. Među prvima smo prepoznali Lanin potencijal i potrebe. Ponosni smo što je naša brend ambasadorica već duže vrijeme, što smo njen rad i razvoj mogli financijski pomagati. Uspjeh i izvrsnost su vrijednosti kojima se u svom poslovanju vodi i Central osiguranje, a povodom posljednjeg Laninog uspjeha, nagradit ćemo ju tako što ćemo ugovoren godišnji iznos, predviđen ugovorom o sponzorstvu udvostručiti", rekao je Morankić.

Podsjećamo da je Lana Pudar na Europskom plivačkom prvenstvu u Rimu u disciplini 200 metara delfin postigla vrijeme 2:06.81 i osvojila prvo mjesto, što je uz ranije osvojenu broncu na 100 metara delfin nevjerovatan uspjeh.

Central osiguranje već tradicionalno, osim kulturnih i ostalih društvenih događaja, sponzorira razne sportske kolektive i pojedince širom Bosne i Hercegovine, bili oni profesionalni, amaterski ili rekreacijski. Svoje resurse usmjerava u razvoj novih procesa i ponuda, a Lana je prepoznata kao netko tko na najbolji način predstavlja sve ono što Central osiguranje jeste i čemu teži u svom poslovanju i djelovanju u široj društvenoj zajednici.