Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja oštampam sto maraka na printeru i onda dobro izyebem kuravu i dadnem joj tih sto maraka dok je jos mahmurna od yebhanja. to ti je prava kripto valuta joro moj.
crypto je zakon, nije jedna crypto valuta na marketu,,,kupovinom valuta na vrijeme moze se zaraditi dobro,,, prije 2 godine za $100usd dobijes preko 500000 crypto coins, danas taj crypto je $2.50usd... pa vi sracunajte seb koja je to vrijednost danas.... hocete tip koja crypto ce da ide gore za par godina,, onda gledaj da uzmete SHIBA coins,,,za 50usd dobijes 7 miliona coins...sve na google imate.. sretno...Ja se nisam pokajo
Tesko da s takvim pisanjem posavjetujes nekoga druze haha
Safemoon je najbolja opcija, za kupiti i ostaviti par godina...
miki hatić daje najbolju obuku protiv zloupotrebe, nisu mu ni skupe usluge
Cim ste napisali da je jedan Bitcoin vrijedio 400 000 eura prosle godine, shvatio sam da vi pojma nemate o cemu pricate, vec da ste ocigledno placeni od strane vlasti da u javnom diskursu crnite kriptovalute kako bi se uskoro i to oporezivalo. Bitcoin je, za vasu informaciju, usljed korone bio na jedva 3000 eura.
Jesmo fino rekli, prvo lijekovi pa klix