Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVA ŽENA TREBA DA BUDE U BUDUČOJ VLADI MINISTAR FINANCIJA BH, I AKO ZNAMO DA ONA NIJE IZ DODIKOVE STRANKE I ODMA NIJE NI SRPKINJA, ISTO KAO I SLUČAJ SA ČOVIĆEM I HDZ-om.
zvanicni pocetak kraja svega u bih bukvalni kraj i kvazi drzavnih institucija, i kvazi proizvodno neproizvodnih firmi, bilo cega nema vise odakle da se izvlaci sve sto je nekad titina drzava proizvodnjom i radom akumulirala religijsko nacionalni skakavci su sjuzili i gotovo, fajront
Mislim da se općenito previše bavimo političarima a premao politikom, a politike, podsjetimo se nije isto što i političari. Politika, između ostlaog znači: kako poboljšati ekonomiju, vladavinu zakona/prava, obrazovanje i javne ulsuge-četiri stiba jednog društva.