Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ista ta roba sa zapada dolazi u BiH. Ariel nije kao u Njemačkoj, ili Mika čokolada.
Tko tjera Madjare (ili nas) da kupuju zapadne proizvode ako imaju svoje? Pa i Golf koji se je proizvodio u Njemackoj u '80im i '90im je bio 2x bolji od Golfa iz TAS-a - I Fiat, koji je ince qurac od auta, je u Jugu prodavao Zastave a u Italiji Tipe i Uno i Crome
Nutella koja se kupi u Italiji gdje se proizvodi VEZE nema sa Nutellom koja se prodaje na Balkanu, kao sto pasta Barilla i 100 zapadnih proizvoda su totalno drugaciji na Balkanu nego kod nas. A cijene iste - ali nasa je greska.. kupujte domace ako ima slicno.. ili nek vas fino karaju
Kad ste konji pa kupujete tudje smece.
ZNATE KAKO TO IDE. RECIMO NEKA FIRMA IZ VARSAVSKOG PAKTA NARUCI RECIMO JEDAN PROIZVOD OD JEDNE FIRME NA ZAPADU. I OVI PRAVE, MEDJUTIM DESI SE DA NE MOGU STALNO IMATI ISTU KVALITETU. NEGO POSTOJE KVALITETE A, KVALITETE B, KVALITETE C I KVALITETE SMECE. I ONDA, KVALITETA A IDE U SVEDSKU, NORVESKU, FRANCUSKU, NJEMACKU, AUSTRIJU, SVICARSKU, SAD ITD. KVALITETA B IDE U GB, IRSKU, SKOTSKU ITD, KVALITETA C IDE ZA OVE VISEGRADSKE MAGARCE, BOSNU, HR, SR, AL ITD, A KVALITETA SMECE IDE U AFRIKU.
C! Pa dobro smo prosli....
OVA VISEGRADSKA EKIPA CE PRVA DOBITI NOGU U GUZICU IZ EU. AKO SE NE VARAM, KOLINDA U IME HRVATSKE FLERTUJE SA NJIMA. VJEROVATNO CE I ONI DOBITI NOGU U GUZICU OD MERKEL I MACRONA.
To se kaze “Suti i pusi”
Cijene su iste ili vise u istocnoj Evropi no kvalitet je gori. Gdje je tu smisao?
@praznaprica Ja uporedjivao. Isti dezodorans me u Milanu kostao 1,5€ a u Beogradu 2€.
@praznaprica To je prvi primjer koji mi je pao na pamet no manje vise pravilo je da su odjeca i kozmetika jeftiniji a hrana skuplja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad ovi iz istocne evrope seruckaju o evropskim standardima i evropskim vrijednostima. Mali fasisti su izgleda skloni skrivanju iza te zavjese
@UpalaKosinusa 1. I ti si iz istocne Evrope pameti. 2. I ti placas skart proizvode po istoj cijeni koju placaju zapadnjaci za ispravne pameti.
@puska Boli njih briga za nas. Ne misle oni na tu istocnu evropu.