Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većinu ovih firmi vode hoštapleri koji otvore firmu, krenu da trguju sa ovim-onim. Onda naprave velike dugove kod dobavljaöa, ne plaćaju im, sebi uzmu pare i na kraju bude blokiran račun firme. Oni dobri 200-300 000 KM, a dobavljači se hvataju za glavu kako to da naplate. Te firme su u iznajmljenim prostorima, imaju 2 kompjutera, 3 stola, tako da nema šanse da se iz imovine firme naplate potraživanja.
Mora biti tako kada je sve vjestacki postavljeno, bez cvrstih zakona i mehanizama da se sprovedu zakoni.Sve se biti tako dok se pojedinci ili grupe pojedinaca iz vladajucih struktura budu stavljali iznad zakona.Zadaca vlasti je da zakonskom regulativom napravi za sve istu mogucnost sto kod nas nije slucaj.
Mislim da je kredit MMFa bio spas u zadnji čas ! :)))
a broj blokiranih građana?