Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pametni. Bosanska Krajina je od Austrija sat voznje. Radna snaga jeftina, FBIH je financijski i porezno uredjena, glupi su sto nisu ranije dosli.
I Šuhret je pošten. Nek Bišćani žive od poštenja ( i nesposobnosti) :) Cazin Bihać 3 : 0
Lijepa vijest u moru degutantnih izjava i likova...
Nisam u istoj političkoj stranci kao i gospodin Ogrešević, ali me tocne spriječava da mu čestitam jer zaista radi odličan posao, Cazin je procvjetao. Svaka čast Gradu Cazinu i Bužimu jer su primjer kako treba raditi posao.
samo opet je opcina Centar vrijednija nego 10 drugih
Jeli tako fabrikasi!?
Graditi samo fabrike sa dimnjacima...
Sto investiraju u belike fabrike sa dimnjacima da zaposle ljude?!
Ovim hejterima da pojasnim da je ovo istina i da je tacno 10000% Cazin je za razliku od drugih BH gradova rjesio administrativne probleme i na investitoru je da samo pokrrne posao...
brao
Baš sad pred izbore najava. Ovo onaj klasični fazon-glasajte za nas pa ćemo mi pomoći da vam dijete, muž, žena, tetišna se zaposli... Hahaha
Pa extraa, hvala Bogu, bravo Cazin
asta .. la vista baby