Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niđe veze s rasizmom al et, u vremenu pedera i lezbejki, ništa za začudit.
Ako ih vec tuzi tuzite, optuzite ih sto hamburgeri ne izgledaju ni blizu kao na ovoj reklami. Zguzvana mjesavina necega u zguzvanoj kifli. Ni mesa, ni salate, ni kifle. Kao i McD.
Nema više šale.
burka king
Da su ismijavali Isusa ili Muhameda, to bi bila sloboda izražavanja i napredno liberalno razmišljanje, ovako je rasizam.
na erende kora...
Sa štapići jedem samo ražnjići.
Rasizam je kad se ljudima zabrani vjera i zatvoris ih milione u logore,ljude koji bas nikad nisu bili agresivni,unistavas im sve u zivotu,kinezi su velika govna
@vibrator sega je sto je ovaj komentar klasicni primjer rasizma hahaha
Ovi nasi nadlezni papci to nebi nikad ni skontali.Promicu im mnoge bitne vitalne stvari od drzavnog interesa samo od pocetka ove godine i siguran sam da mnoge od njih nisu ni uocili a kamo li da su reagirali.
Iz Kine a vijetnamski burger? Em nepovezano em nema veze sa rasizmom!