Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo bi bilo da republikanci kazu odakle su namakli 3 milijarde iz kojih sela ,gradova i propali sredina, nemojte zaboraviti da grad Banja Luka ima oko 300 miliona basme interesuje odakle jos su skupile tolike pare hahaha
desnjak sam ali ljevicar . marxista i titoista. socijalista baska . moj glas ide Sabini Cudic najljepsoj , najzgodnijoj i najhrabrijoj zeni u Evropi .
2020: Budžet RS (bez budžeta općina) - 3,425 milijardi KM. Budžet FBiH (sa kantonima, bez budžeta općina) - 7,565 milijardi KM.
i opet narod k'o narod nema nista od toga, u kojem god entitetu
Može ako vam FBIH šta namakne. Nemate vi para.
Milijarda je budzet kantona Sarajevo
Kako u RS nema kada grad Banjaluka ima svoj budžet oko 150 miliona KM. Budžet grada Sarajeva je oko 20 miliona.
Odose penzije na 135KM
Misliš skočiće penzije na 135KM
@punkreaspunk Moguce i na nevjerovanih 138KM ;)
Budzet Federacije BiH za 2020. Iznosi 4,9 milijardi KM, nema se Dodik sa cim hvaliti da su uspjesniji dio BiH..
@desi1desi I to duplo veći nego prošle godine, jer sada preko bužeta se isplaćuje sve što ide preko PIO. Tako da, nije to razvojni budžet Federacije nego gašenje vatre pred izbore...
@Varaga900 Samo što si zaboravio da FBiH ima kantone i njihove budžete.