Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se zovu ovi što hvale načelnike, opštine, njihove ideje, projekte...?
Obicna ubleha kakav it park
Ideja nije loša, ali je urbanističko rješenje loše: npr zelene površine prema prometnoj cesti je već odavno "no go", prevelika razlika između proporcija i kubatura većih i manjih objekata, asimetrično i nadasve nemirno pozicioniranje čeonih objekata, bez potrebno preveliko krivudanje interne priključne ceste itd, ali uzimajući u obzir da sve rade podobni ne može se ništa bolje ni očekivati
Moze nam se pozavidjeti obzirom na napredak i koracanje ruku pod ruku sa velikim svjetskim metropolama.
Odlicna saradnja i zajednicki rad vise nivoa vlasti za svaku pohvalu.
Ogroman doprinos za citavo Sarajevo koji ce pokazati veliki uspjeh i unapredjenje i za buduce narastaje.
Boli ga briga, 10% je garantirano njegovo
Privlacenje ulaganja,zaposljavanje strucnjaka,smanjenje nezaposlenosti samo neke od koristi koje mozemo imati od ovakvih projekata.Velika podrska
Za pohvalu je da se ovakvi projekti uzimaju u obzir,a ne jos plus realizacija.Nasi gradjani zasluzuju ici naprijed,kao i razvoj same tehnologije!Prilika za gradjane Sarajeva od koje ce imati koristi cijeli grad.
Super projekat, jos treba zaposliti raje sa biroa
Svakim danom sve vise napredujemo,i ovo je najveci dokaz!Opcina raste svakim danom i realizuje projekte vrijedne spomena i hvale!Bravo👏👏
Ovo je sigurno jedan od najznacajnih projekata i treba samo ici naprijed💪💪Idealna prilika za sve !
Privlacenje,rast i razvoj IT kompanija je nesto sto treba podrzati,ovo je odlican projekat.
Nesto slicno ovome sam vidio u Njemackoj i Hrvatskoj i veoma mi je drago da bi nas glavni grad mogao dobiti nesto slicno tome. Projekat vrijedan hvale u svakom pogledu, kako u privrednom obzirom da ce se formirati nova radna mjesta, tako i u pogledu uredjenja ovog lokaliteta.
IT parkovi su u razvijenim sredinama uobicajeni koncept i drago mi je da se i kod nas realizuje jedan ovakav projekat koji ce nam pomoci da napredujemo.
Pozitivno da se za IT sektor nastoji stvoriti odgovarajuca poslovna infrastruktura sto ujedno moze imati i veliku korist za grad.
Jako dobar projekat koji bi za nas znacio brzi razvoj i zaposljavanje.