Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cemu zurba, bit ce jednog dana, ...
@DamirJusufbasic Sad će to Bake zvani Gvozdena ruka...
Sabur!
ponasanje ovih budala na vlasti u BiH je kljucna tacka za istoriju, rastjerace domace ljude po drugim drzavama, BiH ide na dno, useljavanje i prodaja zemlje kozo'ebima, pare koje trebaju da se uloze u infrastrukturu, podrsku realnom sektoru se uzimaju sebi i trose na smrdljive kurve,kocku, vile, jahte, auta a "veće dobro" nikad nece postojati za smradove ovog tipa
Kao da je to bitno. Vazno je sta je rekao dodo.
Neko bi morao odgovarati za ovo, 9 godina traje a ni poceli nisu! Gdje su novci namijenjeni za ovu cestu? Juce se votim preko Komara, krpe neke rupe, kao nesto se radi, trosi. Ovo se hitno mora uraditi, cesta ima trombove!
Kosovo ima više autoputa nego BiH... Let that sink in jarane...
imam info iz prve ruke...gradnja brze ceste pocinje uoci sljedecih izbora...
Najprometniji put u BiH, provjerite sa direkcijom i mjerilom prometa. Vise vozis put uzi al duzi.
Pred svake izbore posalju na tu dionicu ljude da nesto mjere. Ono bas pred svake na mjesec dana. Svaki put im se smijem ali jbg svaki put stoka glasa za iste.👿
gdje su pare od klirinskog duga, od tih para smo se vec treblali voziti ovom cestom.
Dobice polako dom sebi kuce naprave
bit ce.. uz tramvaj za hrasnicu.
Sabura hehe
čekajte malo ljudi dok se nakupi love od akciza....
Hahaha zar stvarno mislite da smo povjerovali u izgradnju prvog dijela brze ceste Sarajevo -Bihać.....
Nema vise Dule,sbk kao da umire,jedini stub sbk je jos nas Salkan kad on pognjoji sbk ce se pripojiti središnjoj Sloveniji ili Pomurju.
Vjerojatno ce naredne godine u ovo vrijeme izaci masine mjesec dana na teren i odmah nakon izbora se vratiti u polazne baze.