Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih podrzati i kupovati njihovu proizvode, u njihovom asortimani ima makar jedan proizvod koji nekome odgovara. Sto se tice kafe nadam se da ce preuzeti vecinu posla od stranih firmi. Oni su nasa firma i treba ih podrzati, ne samo njih nego sve sto je Bosansko.
VAŽNO JE DA EKONOMIJA NAPREDUJE...SVE DRUGO JE ŠUPLJA PRIČA
Ma nidje veze, sad u njihovim radnjama mozes naci samo vispakove proizvode, ne moze co\'jek kupit ni cokoladu drugu, a o kafi da ne pricamo :D
Jarani moji Tesanj ima jaki firmi ko npr:Hifa(najveci uvoznik nafte),Vispak,As,Pobjeda Vidicemo ko ce voditi u Ekonomi i Razvoju za 5 god
Pa logicno da je prihod porastao kada je AS Jelah kupio Vispak i plasirao proizvode u svojim poslovnicama, odnosno za Vispakove proizvode otvorio novi distributivni lanac. Vidjecemo gdje ce biti iduce godine ako i dalje odbiju ulagati u kvalitet proizvoda, NAROCITO COKOLADE KOJA IM JE OCAJNA!
ODLIČNO , PAMETNI LJUDI MOGU USPJETI I U BIH!!!