Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije se broj zaposlenih smanjio vec se broj nezaposlenih povecao!!!
Isti sam ti buraz, aBd sto prije otici
@pterodaktil Ja sam uspio zbrisat prije korone nekad u januaru, pratim vijesti iz njemacke, nemojte se ljudi plasiti otici iz Bosne, izadjite iz zone komfora. Pozdrav svima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izbaciti doprinise za zdravstvo. I isto privatizovati. Svako ima pravo da se lijeci gdje hoce. Ja u kcus necu a placam svaki mjesec bruku para. Za te pare mogu u Tursku ici.
Dzaferovic je obecao milion
Ubijte nam omladinu da spasite stare.
Masala,napravite vjestacku krizu i po narodu bravo
znaci, u pravu je Fadil...smanjio se broj zaposlenih a nije 15k ostalo bez posla :P
Privatnici nisu krivi. Drzava se ponasa “bolje da idu radnici na biro, nego da pomazemo privatnicima” Tako se i ponasaju. Da drzava pomogne provatnicima, ne bi bilo otkaza sigurno.
Samo nastaviti s restrikcijama i uništiti ćete državu. Ima poslovica: niko nikoga nemoze uništiti kao sam sebe !
Kako doći do zvaničnog podatka, koliko je državnih službenika i namještenika ostalo bez posla zbog pojave / posljedica nesreće zvane koronavirus (COVID-19)?
Nisu oni ostalo bez posla vec to je samo smanjeno zaposlenje...
Obrati se javnosti 10 maja Al sa kompletnim iz računom koliko manje poreza doprinosa plata radnika ako prodajemo sa 50 hiljada otpuštenih biće dobro jer nema država novce da to namiri država je samo uzimala a mora ćete reći zdravstvu policiji prosvjeti penzionerima da para nema
Serif i Fadil, dva pametna insana na bitnim pozicijama..
Ma dokle je to viseeeee
Koliko ih ima na crno koji su dobili otkaze i nemaju ama baš nikakva primanja ...
Kod nas je pandemija ostajanja bez posla, a ne korona izgleda.
Sabija i Bake su krivi zbog ovog stanja
Bolje Rat nego Pakt .. Bolje Poslovi nego Pandemija