Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BHTelekom pati a to pokazuje i cijena dionice :12,30KM To znači da nešto guši telekom...Znamo od prije ko je i šta je ugušilo mnoge firme a to je SDA booošnjina stranka, gjde SAD prođe tu trava više ne raste
SDA nije nevinašce daleko od toga. Ali ruku na srce, skoro pa svaka državna firma, u Bosni i na cijelom Balkanu je ugušena i upropaštena, zbog toga što se u svakoj državi samo mijenjaju nesposobni ljudi, koji ne znaju drugačije zaraditi nego da štimaju tendere i poslove.
A Bakir se hvali da je u BiH zaposleno 15.000 radnika... na zapadu jedna firma otpusti haman toliko a firma to i ne osjeti...
Pa i nije tako, svaka to firma osjeti, i zato to i rade. Oni njih ne otpuštaju jer su višak, nego ih otpuštaju jer ukidaju sve projekte i odjele osim onih koji su najviše parali.