Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blab, a ko tek zna sta je hr citavo ovo vrijeme, i za ovolike pare, NAMA podvaljivala! al eto, dodje kraj svemu, pa i tome. kao i slovenija, i hrvatska ce, plakati i mjaukati i prisjecati se finih dana kada su mogli uvoziti po prijasnjim jugoslavenskim republikama bez carina i kontrole sta su i koliko htjeli!
i treba da se brinu, tko zna sta nama podvaljuju
Eto prilike da kupujemo samo domaće. I to možemo kupovati samo srcem, jer para nemamo...:)
Nece ni pronaci rijesenje
vrlo jednostavno!nek domaci proizvodjaci krenu proizvoditi hranu po eu standardima pa ce moci izvoziti ne samo u hr nego i u citavu eu!
eto im evropa,trazili su je i dobili su je ,sam prbleme sada
Pa uvozimo 1 milijardu iz Hr a izvozimo samo pola milijarde i kada zabrane izvoz mi zabranimo uvoz i ko je onda na gubitku. ??? Samo neka zabrane naše čevape po 4 eura kilo neka kupe njemačke otpadne kobasice za 10 eura kilo. I naše mlijeko neka zabrane po 50 centi neka kupe mlijeka iz Austrije po 1 euro. Da vidimo dokle će.