Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovakve italijanske koštaju boga oca a sigurno su i te pravljene od našeg drveta. ove su i ljepše i inteligentnije, svaka čast
idej vam je odlicna puno srece i uspjeha
Unikatna radionica Hvala svima na lijepim komentarima. Unikatna radionica prihvata sve kritike ma kakve one bile. Naši didaktičke igračke su isključivo ručne izrade od ekoloških materijala drveta i netoksičnih eko boja. Posjetite našu Facebook stranicu i uvjerite se da Unikatna radionica nije šala. Stojimo na raspolaganju svima a pogotovo našim mališanima. Hvala vam još jednom i posjetite nas na: https://www.facebook.com/Unikatna-radionica-563703953794789/
Kvalitetne drvene igracke vec postoje ali su skupe ko suho zlato. Nadjite mi prosjecnog covjeka koji na malu drvenu slagalicu može dati 30 - 40 €, a na malo vecu drvenu igracku i do 100€, pa i preko. Ako proizvodjaci uspiju postici i cijenu, pored kvaliteta drvene izrade, karijera im ne gine, pa cak i na medjunarodnom trzistu. Svaka cast, u svakom slucaju!
Super, bile su ovakve igracke i prije, slican princip. Kao prvo puno su zahvlanije i zdravije, nego recimo ona otrovna plastika iz Kine. Kao drugo dugovjecne su, cak mislim da negdje imam jos uvijek jedan drveni vozic. :-) Sretno u daljem radu, i oni koji su pametni znat ce da prepoznaju i uzmu djeci nesto sto je i domace i kvalitet. I uostalom da istu tu djecu nauce kako da se igraju, malo su danas djeca pobjegla s tog puta.
Najbolja didaktička igračka je smartfon hihi
svaka cast i puno uspjeha u radu!
Lijepo, ali nije orginalno. Ovakve igracke takodjer radjene rucno, vidjela sam i kupovala prije 15-tak godina u Madzarskoj, Ceskoj, Sloveniji ... Ali kako kucni biznis ima male serije, valjda svaka zemlja mora imati svoje inovatore u tom poslu :)
Sumnjam da bilo sta na ovom svijetu moze jos uvijek biti prvo i originalno, kad je apsolutno sve vec negdje izmisljeno. Ali sama drvena igracka ne mora biti originalnost ovog proizvoda, vrsta drveta ili boja koja se koristi isto tako moze biti kljuc originalnosti. Niko nije ni rekao da je ovo prva drvena igracka na svijetu, ali u svijetu su kvalitetne drvene igracke jako skupe i nedostupne, ako ovi proizvodjaci zadrze kvalitet a postignu prihvatljivu cijenu.. e to je vec originalno!
Evo jos originalnih ideja :) https://www.etsy.com/market/wooden_puzzle/2
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
koliko vidim zena je mozak svega. svaka cast
cisto sumnjam da je ovo zanimljivo danasnjoj djeci jer danas cim se rode daju mu iphone da koristi tako da prvo pocnu da grizu telefon jer svrbe desno e dok niknu zubici pocnu igrice igrati
Kupujmo i koristimo domace!