Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvijezda i Olovo su prepune rude olova, a na pojedinim mjestima procenat olova u stijeni je veci od 70%. Olovo je jedna od strateskih svjetskih sirovina a mi ga imamo toliko da cijela drzava moze od njega zivjeti. Umjesto da vlada investira u otvaranje drzavne kompanije koja ce puniti budzet, to ce prodati koncesionarima da oni beru pare a nasi radnici ce raditi za koru hljeba.
Sve je dobro , negdje sam procitao ima 70 zaposleni momaka , al ni jedan nije osiguran i na dnevnice rade po 15 km , sve vam je jasno ...
https://www.klix.ba/biznis/javno-privatno-partnerstvo-je-u-svijetu-ustaljena-praksa-a-bih-ima-samo-jedan-zvanicni-projekat/171107113 http://tip.ba/2018/08/30/fotosdp-df-i-ns-ce-predloziti-zakonsko-rjesenje-javno-privatno-partnerstvo-je-alternativa-privatizaciji-i-nacin-da-sacuvamo-imovinu-drzave/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Adriatic Metals - dionice 0,25€ Probao u Srbiji, probao u CG, sad u BiH. Da krenemo redom sa citatima: - Moj prvi pokušaj investiranja u Srbiji nije bio uspešan. - Učestvovao sam u privatizaciji rudnika Lece iz Medveđe, zatim Suve Reke iz Raške, pa rudnika Grot iz Krive Feje i sve je to završilo bez rezultata. - Predočio već spreman investicioni plan za odavno zatvoreni rudnik Brskovo u Mojkovcu. UGLAVNOM VRTI SE PO BALKANU PRED IZBORE.
Nije zlato sve sto sja 😀
jeli i ovo prezime nastalo 1992 u holiday inn-u?
ajde druze ziv i zdrav bio neka se prodise samo nedaj da te glavonje ucenjuju..
Ustikolina će bit za sve turiste "Las Vegas podno Himelaja".
SDA mafija kao HIJENE cekaju,..
Od svega ovoga samo ce doticni lik imati debele koristi a gradjani Varesa i ostalih mjesta malo sutra!
Dok su Vares nastanjivali i vodili Hrvati bio je gradic iz snova,sad je rusevna planinska kasaba!!!
a i građani BiH odavno svi jedu zlatnim kašikama. Zahvaljujući SDA!
Samo jos da vam se u toj zlatnoj groznici ukaze i gospa pa onda eto top atrakcije.Kad navale vjernici kupovati zlato kao nase hadzije u Meki i Medini.
U tom ublehaskom projektu bi vam mnogo mogao pomoci samir Osmanagic. On je od Visokog napravio turisticku atrakciju!
Sretno
Valja izdeverat ovu šuplju pricu do oktobra.
i da metla pukne pred izbore i pojavi se to tozla...nebi VArešak vidio hayra od toga !