Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajmo braco na dzumu, dat ce Bog maraka i dolara ;)
ma ebo $ € MArka je markaa. heheeeh
Dje je dinar hahahahah.Smijel se on skim borit.Najjadnija valuta
ukinut valute, uves zlatnike i srebrenjake, ko u srednjem vjeku
Nije ni cudo sto se na Bliskom Istoku bogatom naftom vode ratovi. Amerika zeli da kontrolise podrucija bogatom naftom (Irak , Libija Iran itd) postavljajuci marionetske vlade u tim zemljama. Na taj nacin dolar ce imati primat pri kupovini nafte i svako kome treba nafta i gas morat ce da kupi dolar da bi kupio naftu. Na ovaj nacin Amerika zeli da natjera Kinu da nastavi kupovati americki dug u dolarima kako bi imala dolare za naftu. To je i razlog napada na Iran, da se zatvori kinezima mogucnost da nabavljaju naftu bez dolara. To omugucuje Americi da stvara inflaciju dolara i da kupuje naftu i ostale energente jeftino. Ko kontrolise naftu kontrolise svijet. No na kraju to nece proci, sve valute stvorene od papira ce dozivjeti sudbinu Yugo dinara. Jedino zlato i srebro ce biti novac, kao sto je bilo zadnijh 5000 godina. Nauk za BiH: Pretvori Kozaricu rezerve € u Baselu u zlato i srebro.
sta valuta, vidi mu brade
Dolar pada, Euro pada, Juan pada...sljedeca valuta = ZLATO
Brata mi ludnica, euro rules...skocit cu s mosta u rijeku punu dolara, ha ja.
Brata mi ludnica, skocicu s mosta u rijeku punu eura, ha ja.
Nek si ti ekspert u iluminate
Borba se vodi svim raspolozivim srestvima,zasto se formirala €uropa zbog dominacije Amerike unazad 20.god, svo globalno natezanje vrti se zbog Amera cionista.