Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me interesuje do kad ce ovo sve trajati
Teška vremena došla, da je bolje imati nego ne imati.
to je svugdje na svijetu tako.
Kafa i krosan u pariškom kafeu 17 eura pa izvolte.
Zinula gu*ica sirotinji da mijenjaju društvena uredjenja. Kad ono..., narod još siromašniji nego je bio. Sjećam se, samo komunisti da odu sa vlasti, bit će bolje, vele. Gdje je ta raja što se bunila tada? Nije valjda da sad svi žive k'o bubrezi u loju?
🇮🇱
Živio socijalizam, smrt kapitalizmu!!!
Zivio, nek rade pojedinci a mi cemo svi zivit na njihov racun...
Bogatasi treba da pogledaju unazad i vide kako siromasni znaju to okrenu za cas.
Sve ce ovo na kraju po narodu jadnom opet pasti kao svaki put do sada..deigne se narod, pobuni se dobije po glavi i opet nazad svojim kućama.. Inače sam optimista u svemu al ovo prelazi u pesimizam definitivno. Uvijek sam postavljao pitanje sebi ZAŠTO POLICIJA NIJE NA STARNI GRAĐANA A KAKO SE RADI O NARODU TAKO ISTO O NJIMA?
@Almir_30 Zato što imaju zaštitu vladajuće klase, tj. bogataša. Što da rizikuju sve za fukaru? Bogataši uvek pobede na kraju.
To je zacarani krug.Kraljevi izrabljuju seljake jer seljaci rade ko stoka jer mastaju o tome da budu kraljevi
@LoedDuna Sta ti inace radis? Kao kraljevi ili kao stoka?
ako je historija majka znanja , opet ce izgleda giljotine uci u modu ;D
@gooUser1561888010
Zar u Francuskoj nema onaj neki rigorozni porez na ove bogataše, zbog kojih isti mahom bježe iz Francuske? Osim ako ovaj kepec Macron nije to nešto promijenio?
@Ipkis Bitno da je kod nas sve kako treba. Samo nek hape ima...hapa, hapa, hapa...
Pa oni dok stignu ameriku i kinu treba im 300 svjetloisnih godina. Ovo je jer su mali pa procentualno brzo rastu. Jedan new york ima milionera kao 3 francuske
@Bombonica2305 kakav je glup komentar vidi se da pojma nemas. Kao prvo ovo su francuski milijarderi dok u NyC vise ima stranaca nego amerikanaca. Kao drugo, francuska ima 60m stanovnika a NyC 15 ako racunas sve boroughs.
Sva čast majstori 💪💪💪🤔🤔
Kršćani podmetnuli kapitalizam, jevreji kamatu. Seronje.
@gooUser1561936336 muslimani bombe 😂 Salim se