Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Trump zapošljava ko Fadil i BAkir . Isključivo u inostranstvu !
Neka ih pošalju kod nas, nama nikad dosta nezaposlenih.
stara informacija. iranska narudžba omogućava da niko ne izgubi pos'o u Boeing-u ...bar ne u skorije vrijeme.
A Tuzlanski se aeorodrom siri
Boing otpusta,a GRAS drzi svoje jos uvijek,znaci mi smo za njih Amerika...
Americka privreda stagnira vec 50 godina, autoindustrija je na infuziji, industrija masina propala sta je tu nova vijest.
Boeing otpušta radnike, do marta 10.600 osoba ostaje bez posla, evo šanse za BiH, kvalifikovana radna snaga, kod nas ima avio-industrije, zaboravih, mi smo prije dvadeset i kusur godina prestali proizvoditi, avione i helikoptere, jebiga, greška u koracima........:-)
"Make amerika great again" ciju ciju tup hahaha
Neće ona nigdje, sve dok se ne pronađe novi revolucionarni način putovanja.. A to što njih gazi konkurencija je druga stvar.
Dok Bake zaposljava, Ameri otpushchaju!