Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Americka kontrola kvaliteta ne moze se porediti sa evropskom ili japanskom. Imaju inovacije ali svi proizvodi bez obzira na vrstu Made in US su inferiorniji u odnosu na Made in Germany, France, UK, Italy, Japan....
Propali dabogda. Dajete indijcu iz Kalkute da vam piše software za 10 maraka po satu pa pobijete 360 ljudi a direktora nagradite sa 60 miliona.
@Cicibann 'ocel obavjestajac... cuj ti bosnje "idijcu iz kalkute" ko bosnjo naso sebi da je bajagi superiorniji .. a druge bosnje lajkaju... tako je naprijed nasi... jadna li je zemlja ova .. al zato se pakujemo I idemo.. a vi likujte nad "indijcem iz kalkute"
@Cicibann Ja koliko vidim za jeftini software smo mi tu.