Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putnicima nek je sretno.
@Cicibann da mi dzabe kaze hajde gdje hoces, Hvala..
Poletio!? A je li sletio ili se srusio?
@NazifzvaniGljiva Stao gore. Nestalo gorivo
Letite avionima Boing 737 Max dok ih još ima !
Ne brinite update smo mu softver
Airbus ih je pregazio. Vadi ih samo američka vojna industrija, jer su jedini dobavljači letjelica za njih.
Nakon kupovine Boeing 737 Mad Max aviona, mogao bi Gol postati gol i bos
Cestitke najvecoj avionskoj kompaniji! 737 MAX je samo plod pritiska od strane Airbusa, vjerujem da su se opametili. Ne smijemo zaboraviti da je Boeing avijaciji donio gigante poput B737, B747, B757/767, B787, prvi B707, B727... 747 je u zraku vise od 50 godina, a A380 se nakon samo 10 godina lagano povlaci iz svih kompanija. Aviation geek sam od ranih godina, nadam se buduci komercijapni pilot za dvije-tri godine i Boeing je jednostavno legenda avijacije
Pojma vi sto lupate minuse nemate... Laici samo, ja sam u avijaciji dugo, izvrsni tehnicar Boeinga je nas bosanac.
@kenomax Ma pusti... Od januara je ponovo na redovnoj liniji DXB-SJJ... Ne mogu docekati da sjednem u ovu, u buducnosti vjerovatno najbezbjedniju, a po meni i naljepsu letjelicu danasnjice.
I pad je let
@Donaldinho20a75 cest la vie, mon ami
Testiramo na Brazilcima...poletio je, nedaj boze da se sta desi u zraku ce biti par sedmica dok informacije odu u javnost.
Letjela sam sa kompanijom GOL prije par godina kad sam isla iz Ria za jug brazila u Florianapolis. Nije losa kompanija.
Sa jedne strane mislim da je avion sada totalno siguran..dobro 100% nikad ni sigurno. A sa druge strane bi ipak imao neki strah leti sa 737max...
Handrmolja 737