Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davno sam sam rekao da pandemija prestaje kad ovaj avion opet poleti. Zasto? Zbog ogromnih dugova boinga prema kupcima jer su avioni prizemljeni. Vanredno stanje i nikom nista... Prije 15dana odobreno da leti,odmah nakon toga sve vakcine dobile douvolu i pocela vikcinacija sirom svijeta.
Niste ga morali ni popravljati, zbog ove krize moze te ga po pisti vozati..
A hajd neka ce, al vise me interesuju oni nasi respiratori. Niko da napravi neki fin tekst o tome, pa kako je sve pocelo, kako su dobili odobrenje, hoce li ijedan njihov respirator biti za BiH i tako to. Boingu je putnicki program ionako sporedan.