Rast prodaje u Kini
0
BMW ostvario rekordan profit
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijednost zastavinog vozila se procjenjuje na sljedeći način težina zastavinog vozila x cijena starog željeza Znate li da kad su yugu izvezli u SAD pa niko nije htio da ga kupuje odlučili su da po jedan primjerak daju gratis uz novog cadillaca. Rezultat: smanjila se prodaja cadillaca
znam da si omrazen i tuzan što si bošnjo-mošnjo ali hajs bolan nemoj se sekirati,doce bolja vremena i za tebe.
@Bošnjaštvo,,Ljubomora je cuda,malo se opusti,
@ortodox ono po čemu ste vi poznati su Guča i Rača, trube, gusle, krkanluk, turbofolk, ratni zločinci, onda ste poznati kao šumski divljaci - usmrđeni, neobrijani. čupavi zarasli, poznati ste i po paradi homića u sred BG. Poznati ste i po tome da vas zemlje u okruženju mrze i niko ne želi s vama živjeti u suživotu, pa kome mislite prodati te svoje poluproizvode. Poznati ste vi i po u.b.i.j.a.n.j.u švedskih princeza i austrijskih prijestolonasljenika.Idi slušaj Sinove Manjače, Radu Lukić Mašinku i Ljubu Mijatovića - Nije važno čija je livada, to su vaši prvaci vaše guslarske kulture.
Bolje praviti stojadina ili yugu i biti poznat potome nego po teroristima i po vehabijama,šta vi pravite osim toga,znam da ste ljubomorni ali eto...a NATO bombe nama ne mogu ništa ,vidiš da opet proizvodimo.
Ovi novinari kao da su išli na fakultet na Sokolac...Ili u Knežinu, brat bratu...Jel\' ima gore kakva institucija tog tipa?!!
@ortodox misliš sa onim vašim poluproizvodima iz Kragujevca hahahah. Hoćete li nastupati na sajmu automobila kao što ste u 80tim nastupali sa Jugom i Stojadinom kad su im vrata pred kupcima otpadala. Čudi me da još uvijek imate fabriku, s obzirom da je NATO M.O.A.B. bomba pala na tu fabriku ahahahahah
SADA CE I BRACA U SRBIJI da budu konkurencija svjetskim proizvodjacima sa Fiatom.poz za Srbiju iz Republike Srpske.