Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa očito je da se u ovaj slučaj dobro upetljala miletova politika,pa to se vidi iz njegovih postera po kamionima a što je još zanimljivije radi se o štrajku kojekakvih mešetara,sa jedne strane granice kolona prevoznika sa urednim licencama a sa druge nazovi miletovi štrajkači.Samo tako nastavite a ostalim prevoznicima savjet na carinske prelaze i terminale u F BiH.Novac sa indirektnog oporezivanja se prvo dijeli Državi pa onda nižim nivoima.U ovom\"štrajku\"nešto zaudara na miletovo maslo.
neka,žrtvujte se za dodine mokre snove o nezavisnoj šumskoj.Dabogda vam sve propalo,pa će vam dodo sa balkona skupštine bacati mrvice da ne krepate od gladi.Juriš dodo blokirajte prelaze barem još mjesec dana da propadne i ono malo firmi koje su radile u šumskoj.Dodo Federacija je uz tebe!!
pogađa i rafineriju. Pa, žalite se dodiku a ne državnim institucijama. on huška nelegalne međunarodne prijevoznike