PROMO
23

Black Friday je stigao u TehnoMag prodajne salone, popusti do 70 posto

TehnoMag je i ove godine dočekao Black Friday sa neponovljivim uštedama i popustima čak i do 70%! Televizori, laptopi, mobiteli, bijela tehnika, mali kućanski aparati, uređaji za osobnu njegu, svi su oni na Tehnomag crnoj listi.

Pripremite i vi svoju crnu listu, jer je od petka, 26.11., počeo #BlackFriday u svim #Tehnomag prodajnim salonima i traje do 30. novembra.

Dugogodišnja američka tradicija, koja se popularno zove Black Friday, odnosno Crni petak, i kojom se obilježava početak božićnog šopinga, iz godine u godine postaje dio i naše kulture - dan kada cijene padaju, a proizvodi s polica nestaju u trenu.

Brojne trgovine nude najveće popuste u godini, zbog čega u njima kreće pravi stampedo kupaca, koji žele ugrabiti komade po puno nižim cijenama, bilo za sebe, bilo za drage ljude oko sebe.

Tehnomag se i ove godine približio američkoj tradiciji sa velikim uštedama i popustima i do 70% na više od 400 artikala najpoznatijih svjetskih brandova.

Želite li gledati filmove na stvarno velikom ekranu, a pri tome uštedjeti čak 1.200 KM na novom Samsung 75" 4K UHD QLED TV-u za samo 2.299,90 KM, ili izaberite 55" 4K UHD Samsung za samo 999,90 KM. Na crnoj listi potražite i Elit TV 50" za samo 599,90 KM i uštedite 150 KM. Istražite i ponudu Sony 4K UHD Smart TV-a od 50" i 55" sa uštedom čak 400 KM, i uživajte u bojama koje su vjernije onima u stvarnom svijetu. Ukoliko je vaš izbor OLED TV, čeka vas 65" Sony Android TV sa uštedom od 1.500 KM. Ukoliko ste zaljubljenik Ambilight tehnologije, iz Philipsa stiže 50" 4K UHD HDR Android TV sa fantastičnom cijenom od 839,90 KM.

Razveslite sebe ili svoje najmilije novim mobitelom vrhunskih brendova sa extra uštedama i odličnim performansama i orginalnom garancijom! Izaberite Samsung Galaxy A02s, 6.5-inčni Infinity-V manji ekran koji pruža više prikaza, makrokameru za nasitnije detalje i sa 2 godine fabričke garancije za samo 269,90 KM. Na crnoj listi se našao i Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64, 419,90 KM, te novi modeli Xiaomi Poco M3 Pro 5G, koji nude iskustvo u performansama i zabavi koje se ne može mjeriti ni s jednim uređajem u ovom cjenovnom rangu. Odličan izbor za samo 379,90 KM.

Učinite nešto za svoje zdravlje i pokrenite se uz praćenje cjelodnevnih aktivnosti i mnogih drugih uvida o vašem zdravlju i ciljevima uz 30% popusta na određene modele Fitbit pametnih narukvica i satova.

Trebate moderne uređaje u kuhinji ili male uređaje za veliku pomoć u kući? U Tehnomag poslovnicama ćete sigurno pronaći najnovije kafe aparate, multipraktike, blendere, profi miksere, pekače hljeba, usisivače i mnoge druge male kućanske uređaje, kao i uređaje za ljepotu i zdravlje po extra sniženim cijenama. Pripremite kafu po vlastitim željama jednim pritiskom gumba svaki dan. Kafe aparat Krups Intuition Essential ima sve što vam treba, a sada i odličnu cijenu, 789,90 KM, snižen 34%. Uživajte u mirisu i ukusu domaćeg hljeba, kada god to poželite uz pekač hljeba iz Tefala sa super cijenom od 179,90 KM.

Drage dame, ne propustite Panasonic epilator ergonomskog dizajna sa 60 pinceta, fleksibilnom zakretnom glavom, 30% širom glavom za prekrivanje većeg područja jednim potezom za jednostavnu, brzu i nježnu depilaciju za samo 99,90 KM. Iz Rowente po specijalnoj cijeni Vašu omiljenu rotirajuću četku sa dva nastavka možete dobiti za samo 79,90 KM. Snaga 1000 W osigurava brzo i jednostavno sušenje kose, dok dvije rotirajuće četke (50 mm i 40 mm) pružaju rezultate na profesionalnom nivou. Ionski generator i keramička obloga obećavaju svaki put savršene završne rezultate, za glatku i sjajnu kosu.

Neka posebno mjesto u vašem domu zauzme profesionalni BaByliss fen za kosu s AC motorom, snažnih 2200 W i brzinom zraka od 115 km/h za brzo i učinkovito sušenje i s ionskom funkcijom sa 40% popusta. Fantastična prilika!

Za jaču polovinu izdvajamo iz ponude aparat za brijanje Panasonic, za iznimne rezultate glatke kože čak i pod tušem. Tri oštrice, koje brinu za precizno obrijanu kožu, snižen 30%. Na crnoj listi je i višenamjesnki trimer BaBylissForMan 10u1, kompletan set s trimerom i raznolikom kolekcijom dodataka za samo 69,90 KM.

Iz Dysona, specijalno za Black Friday Supersonic fenovi za kosu samo 699,90 KM. Supersonic fen pomaže spriječiti oštećenja od prevelike topline kako bi se očuvao prirodni sjaj kose. Temperatura zraka mjeri se 20 puta u sekundi i tako kontrolira. Rezultat je brzo sušenje, stiliziranje i zdrava sjajna kosa.

Opremate kuhinju? Iznenadite je sa ugradbenim uređajima premium kvalitete iz Black Friday ponude.

Istražite sušilice i veš mašine, za učinkovito pranje sa extra uštedama i podarite wellness vašem vešu. Uz kapacitet pranja od 8 kg, sušenja 5 kg, 1400 obr/min, i super cijenom u iznosu od 499,90 KM veš mašina Candy sa 5 godina garancije razveseliti će svaki dom. Dopustite da vam Candy pomogne u zadatku sušenja: rezultati će vas oduševiti sa kondenzacijskom sušilicom Candy 8 kg sa fantastičnom cijenom 399,90 KM. Učinite posao peglanja ugođajem zadovoljstva uz Tefal parnu peglu i uštedu od 46%, izuzetno moćno peglanje za savršene rezultate snage 2500 W.

Bez žice. Bez problema. Učinkovito usisavanje i ušteda u iznosu od 500 KM! Ne propustite baterijski usisivač Dyson V11 Outsize, sa velikim kapacitetom spremnika za prašinu, jačom usisnom snagom, te velikom četkom, koja prodire dublje u tepih i uklanja tvrdokornu prljavštinu i s autonomijom rada od 60min. Izbor koji čekate za samo 1099,90 KM.

Posjetite Tehnomag prodajne salone od 26.11. do 30.11.2021. i uživajte u Extremno dobrim cijenama, ekskluzivnim ponudama, za gotovinsko i jednokratno kartično plaćanje, vrhunskih svjetskih brandova: Sony, Samsung, Philips, Panasonic, Bosch, Whirlpool, Indesit, Ariston, Candy, Elica, Dyson, Fitbit, BaByliss, Braun, Tefal, Rowenta, Elit, Maglite, Sennheiser i mnogi drugi!

Crno nam se piše!