Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz Turske samo dolaze i prosipaju suplju, a kad treba ulagati idu u Srbiju. Mozda znaju koliko ih srbi mrze pa im uvaljuju fabrike s minimalnim placama da pokazu da i osim onih 500g mogu i dalje da ih je*u :?
Neverovatno i šokantno! Ruski istoričari otkrili tajnu o budućnosti srba! https://bit.ly/2UlSiRb
Re Max. . Idi zaljevaj travu pokazao si sta znas. Podne je.Podne namaz.
Tangovi preci fatali topovske kugle guzovima. LGBT prije vremena!
Lijepo bogami, nego je li taj tvoj predak bio skripter ili je poljubio topovsku kuglu sulejmanova vezira guzovima?! Najs.
Re Max.iz ljubuskog. Bosanski katolici kojim su zivjeli u otetom teritoriji zvanom r.s.tebi i takvim covicevim nisu vazni. Ljudi stradali i unesreceni. Nije samo hrvat iz HDZ partie Bogom dat da upravlja zemljom ima iH i u drugim partijama. Gradjansko uredjenje je evropska vrijednost rece tvoj Covic . O starosti naroda u BiH pitaj kolinde ona sve zna. I ona pali takve.
Hehehe tango Ljubio si ti ko baka staka obrezanu topuzinu.... Jel ovako efendi mita upala ti turska kita? https://bit.ly/2XaHfMd
Re Max luburic. Bakira, dodik u Covic nikada ne mogu biti isti. Ta dvojica ruse i guse svaki bosanski iskorak naprijed. Bore se da otmu komad bosanske zemlje u korist SRBI. HR.. Bosnjaci nisu nikakvi talibani. Uporedi svoju sliku sa tim talibanima i trazi razlike Vise si ti taliban. oni mrze hriscanstvao. , a ti Islam. O covjeku kojem se nikujes znam sve , on tu mrznju prema Bosnjacima nije imao. .
Re Max. Sjedi i sad mi nabrajaj te cinjenica. Bosnom vladaju sada dodik i dragan o njima mi pisi koje su dobro donijeli svom narodu te Bosni koju rece da postujes i meni kao gradjaninu Bosne pa i samom tebi. Pisi
Re Max luburic. Covjece ako si ujko ili. dzikan Imas li ti kretenu kakva znanja ili iz zla i pakosti pises protiv moje domovine Bosne i moje vjere. Mi sa takvim djubrimo oko proljetnih sljiva .Da li si pelcovan ove godine. ?
vidi brka kroz bolje Izeta piša.
Ja, sreće naše!
Posebice skrećemo pozornost uposlenicima carinskog terminala aerodroma "alija izetbegovic "da prigodom povratka naših dragih gostiju u njihove islamske države, ne zakeraraju previše, te da ne otimaju janjad iz njihovih prtljaga. Bikos its haram, business je business.
dolazi da obeca gradnju novih 30 dzamija i donaciju 'novih' autobusa -- ja bih samo htio da mi neki SDA Taliban objasni sta je konkretno Turska uradila za BiH da je toliko vole - mislim konkretno vise od Hrvatske, Austrije, Italije, Njemacke i ostalih zemalja koje efektivno ulazu i daju posao BiH gradjanima.
treba jacati vezu sa turskom jer ce nam pomoci ako zagusti, kao sto su to uradili 90tih