Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djeco samo rudarite :D
Porez na budale,. ulozis 5000 KM da bi zaradicvao 300 KM mjesecnop, pa gdje tu racunica-.
I nije oslabio za 9, nego za 59%.
meni jos uvjek u rastu oko 550%, ovi ko je kad usao u BTC i koja mu je pocetna tacka za analizu. Ko je uzima na spicu, nek cuva dok se ne vrati. Kad se vrati preskocice prvotni spic.
@Domovinak. Mislio sam u odnosu na najvecu vrijednost. Nazalost, ovaj market ce se morati regulisati na neki nacin, vrlo ga je lako manipulisati od strane onih sa devizama😁
MoreBit- bosanska seljachka kriptovaluta (BSK), pod sloganom: MoreBit bidne, MoreBit ne bidne
ta koi kurats stalno pisete otom yebenom bitkojnu. tanas boli kuratc zabit kojnom
Ode bitcion u ..rac. Hajmo strucnjaci koji dajete minuse, navalite dok jos ima za 8K...sljedeca stanica je 5K, pa ispod 1K. Mozda ko zaradi i za penzije.
@Crni.ILko kad ovi nehljebari počnu da cvile... :D u pravu si tebra... ovo se mora desiti... ali slijedeći balon će biti puno veći.. :) samo eto glupani ne kontaju
dogadja se korekcija jer ljudi prodaju svoje pozicije da bi uzeli profit, sljedeci porast ce oboriti nove rekorde..
Pa slabi zbog sirenje FUD-a od strane medija... i veliki igraci ovo vole da nadokupe po nizoj cijeni, bez panike, ovo se vec dogadjalo x puta u kriptu pa je se uvijek diglo itekako, zasto ne i sad :)
@BitLordz. E jbg, sad ti nesto FUD. Nema smisla stvarno..
@domi Nema FB banovao crypto reklame, Indijska vlada ako se ne varam isto ne dozvoljava kripto pa onda spekulacije oko Tethera da je SCAM... naravno uz sve to panicari i veliki igraci koji vrebaju i eto ti ovog pada, malo jest velik, ali ovako se ponasa trziste kripta...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bite me
Nista bitkoin , nekretnine , berzav, penziono samo plemenite metale platinu , iridium , paladium , kvalitetnu turpiju I ni zeni ni djeci nista ne govorit.
Samo SDA!
bas se sikiram, ionako nemam nista od tog
gdje ne bi oslabio kad ga na svakom koraku reklamiraju
usao sam samo da procitam komentare klix strucnjaka :))))))
Ne jebe momcic,već novcic
Treba ulagati u bitakcize one rastu 😂😂😂😂😂
Znaci, 3 krug klanja je zavrsen ..... Cekamo 4 krug klanja ....
na ovoj kripto valuti se samo moze zaraditi dobro ako ulozis jedno 1 milion KM ... puno ne cekas .... a 30% povrata minimum ...
@g60000 kako ćeš dobiti 30% ako sad kupiš ?
Zamisli situacije: primis platu 500KM u bitcoinima i dodjes sutra da je potrosis, a oni ne vrijede ni 300KM ili nedaj boze stedis za penziju 50 000KM i taman kad treba da uzivas oni ne vrijede ni 500KM..
@joe_black. Sto ti je Bosanac jaro, odma' stroga negativa.
@domi zlato i nekretnine su zakon
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oporaviće se. Dok odu paničari.
Ove kripto valute me podsjecaju na svjez alpski zrak pakovan u plasticne flase...samo sto se prodaju po ludim cijenama:)