Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo pa niste napisali Bitkojn kad ste vec napisali eterijum
joj boze clanka 1,5 recenica :D trebali biste vise pisati o bitcoinu. spao je 30% u proteklih 7 dana i to je veca vijest
@LjudiToJeZajebano ja jesam bio platonov đak. svi smo mi đaci ili profesori zavisno od gledišta. bit ću brži i taktičniji kada bosna uved 4g mrezu
valja mi prodat ovih par hiljada bitcoina doki nije skroz propo
Slamaricacoin
ja sam imo rođo moj ovi jedan bito kojin, i ja ga prodo prosle god kad je bio povoljan i dobra otkupna cijena, ali zlu ne trebalo, sad ti ne mres te pare da isplatis sa nikako. ne mogu ovi da uplate na moj račun - vele ne more u toj banci da uplate i tako moj pajdo ujede ti vuk kenjca
Ma znalo se to, napuhane fiktivne pare
Mi bismo vazda kruha bez motike! Umjesto da se fatimo posla, zasucemo riukave, uzgojimo neko voce ili povrce (ali ne malinu, jer ocito samo znamo prepisivati) pa onda lijepo prodaji, ali ne da ti domace bude 5 puta skuplje od uvezenog. Ne bismo ovisili ni o bitcoinu, niti o Bakiru ni o Dodiku, a Bogami ni o kladionici.
Vidi vas, sta ste mi dali minusa :D! Ne bojte se, necu ja vas zaposliti. Samo hocu da kazem da ne mozemo biti svi direktori i kupovati Bitcoin za marku, pa ga prodavati za 5000, ne raditi povazdan nista i biti frajeri.
Ono - kad clanak o necemu pise neko ko nema blage veze o onome o cemu pise... Ko je usao u XRP pricu, taj ce uskoro profitirati vise nego dobro jer tehnologija koja stoji iza ovoga ce u narednih par mjeseci napraviti pravi bankarski bum. Ta prica je vec pocela, i zato XRP biljezi najmanji pad u odnosu na BTC i ETH, ali je i presao ETH u MC, sto nije zabiljezeno od nastanka crypto valuta.
Najispativije ulaganje je u zlato, jer tako mozes biti siguran da neces manipulacijom svjetskih mesetara ostati sirotinja, jer to je jedino sto nikad nitko nije niti ce moci izmanipulisati.
Pa kad tad ce se pokazati da je zlato i profitabilno, kada svi „baloncici“ puknu, a puci ce.
Ka'e, bitkoin buducnost. Malo morgen
Bitcoin je stedna knjizica za glupane a siguran prihod za malu grupu u vrhu....jedna iz mnogih sibicarskih patki
Nije Bitcoin jednom pao pa se vratio... Pada svako par dana pa se vraca...