Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek sam i to cuo pa nek sad umrem da se u BiH neka fabrika otvorila
Mi otvorili fabtriku traktora u RS, a vi fabriku tero..rista u Maoči i okolini:) Svaka čast samo na razvoju \"privrede\":)
Neko mi rece da si umro? Kazu upuco te frajer u celo?
Umjesto da se raduju sto je otvorena fabrika koja ce da zaposljava radne ljude, ovi besposlicari samo pljuju
Stvarno si dobro glup...
krelac BiH je drzava budala, R e p u b l i k a Srpska je vec nesto drugo...
Predizborni fazon! Otvaraju je 3-4 put! @Haris Priča se da će se BiH cjepnuti na 2 dijela, od Brčkog do juga. Jedan dio pripada NATO (Hrvatska), drugi Rusko-Turska kombinacija. 24% ide na 2x12% pa ti vidi gdje ćeš!
@Avis...tako je rodom sam iz Bijeljine ,daleko sam od rodnog kraja staces nostalgija, pozdrav iz Kölna...!
izgleda nesto se sprema ..:)
Gigant FAMOS iz Hrasnice su smrdi opljačkali... nije za njih fabrika, ali dobro je da su vlasnici ove fabrike traktora Poljaci, pa neće smjeti baš tako krčmiti kao što su navikli u srboslaviji i agresiji...
ebo to,dok njega srbi prave pišam ja njega,nema tu traktora,to je ko i stojadin,zastava ,jugo,gurni ga u dolinu i zapali,dobar je samo za bjezaniju.
Pa vi jedino znate ub.ij.ati, rušiti i praviti grobnice, za vas genocidaše nisu čak ni traktori...
@IMT Idiote znaš li koliko Bošnjaka živi u Semberiji kojima će dobro doći ova fabrika ako nista onda iz razloga što će traktori biti jeftiniji nego srbijanski IMT. Interesantno je kako će se proizvoditi poljski URSUS a IMT u Srbiji propada, iako je IMT najjača marka traktora na našim prostorima.
Pa šta i vi ste u dio Federacije iz Azije unijeli fabriku za priozvodnju ter..rorista, pa vam niko ne zavidi na uspješnoj privredi:)
Kazu fabriku aviona Orao su za vrijeme rata ili pred rat izvukli iz Mostara tako i fabriku TAS iz Vogosce Golf ,to ne radi samo su pocupali i pokrali to su ti srbo´c.e.t.nici.
cetiri ....cccc.....:svrbe samo- sida spasava
Spremate se za traktorijadu Srbi?:D