Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ce igrati u dvorani? Gdje je narod?
Odavno neki 3D render nije bio prikazan. Dobro je sada...
Privreda u kolapsu. Poslovna zona bez ikakve ozbiljne infrastrukture egzoduz gradjana Al treba nam nova dvorana. Bravo pametnjakovići.
Glupsonu, mora se negdje igrati kosarka,nogomet, rukomet itd dok he zime, snijega i kise ili cemo pauzirati pola godine svake godine
jesi glup. po tvojoj logici trebamo se svi zavuci u kucu i pokriti se po glavi. ovo je takodjer ulaganje koje ce pospjesiti privredu, a ima i pozitivan rezultat na sportska desavanja.
Za par mjeseci bit če puna migranata