Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve su ovo rezulatati reformske agende koja nas vodi u propast
nOrOd znO, glasaj za sdO! (ili će nas sviju četnici poklati) :/
uvoz struje odraz zapošljavanja bez konkursa stranačkog nesposobnog kadra u elektroprivredi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovječe, od Elektroprivrede koja je bila eldorado su napravili za par godina propalu firmu?!!!!! Nevjerica. Uvoze struju sa porasti od 103%?!! I bave se zajedno sa članovima predsjedništva nekim uhljebom koji u radno vrijeme visi na Facebooku?!!! Propast!!!
ovo je samo prica za dalju gradnju ili mozda da proguraju pricu o onoj sto nam srbija nesto dodje
Ne kazu dzabe da postoje tri vrste lazi: crna laz, bijela laz i statistika. U jednom dijelu pise kako je izvoz elektricne energije porastao za 50 % a vec u drugom pasusu ispod da je uvoz te iste el. energije porastao za 103 %. Je li ovdje neko moze da mi objasni sta je fakticko stanje? Je li mi vise uvozimo ili izvozimo struje?
Uvozimo struju, vodu.... hahahh jos treba da pocnemo uvoziti drvo .. hahahhahhh koji debili
vec uvozimo.... izvezi gradju a uvezi drveni namještaj.
@ort Kakav Narod tako drźava.. Sam po drźavi zna bośnjo,pa nebaca bakir smeće u rijeke ni gume i plastiku u peć,umjesto u smeće ko sav normalni svijet. Prvo narod neki red da naući,a kako gledam daj boźe da se ikad to desi.
Uvoz struje?!
sve za pare.
cestitam bh!
Izvoz struje 380.547.491 KM, uvoz 238.790.757 KM. Kruži struja ko luda.
Treba tu pokazati vrijednost u megawatima pa da tek onda padnemo na guzicu. Mogu se kladiti da je u oba slucaja struja isla po cijeni nizoj od trzisne u BiH. Jeftino uvozena struja za "Herceg-Bosnu", po EU mesetarenim cijenama sa svjetskih berzi - a istovremeno se struja proizvedena u RS-u prodaje pod budzasto Hrvatskoj. Termoelektrana Stanari uopste ne proizvodi struju za domace trziste - i rudnik i elektrana su pod koncesijom. I jos planiraju prodati dio toga.
@geraldklix A ti se Bosnjo glupi truj.
Svaki dan neka nova statistika,
nemojte slucajno sta da proizvedete mater vam retardiranu, samo uvozi.
Izvoz elektricne energije 380 miliona a izvoz iste 238 miliona... Il sam paglu ili ne kontam... zasto izvoziti pa opet uvoziti???
pardon uvoz 238 miliona
Tako ti to ide kada imas debilne etnonacionaliste na vlasti. Jednostavan je odgovor prvi put u historiji zemlje se ovo desava resursi neiskoristeni cijena kw nije uskladjena pretrpane elektroprivrede stranackim uhljebima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
uvoz struje odraz zapošljavanja bez konkursa stranačkog nesposobnog kadra u elektroprivredi
Ja sam ovdje novi.
Prvi..
Dok svrbija muze Zvornik i Bajinu Bastu. . .
Ja jos neznam ni koliko milijarda nula ima.