Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite da kupujete Hrvatske proizvode sve je sumnjivog kvaliteta!
hrvatski proizvodi su najkvalitetniji. jedino njih i kupujem.
hrvatski proizvodi su najkvalitetniji. jedino njih i kupujem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bilo bi im bolje da uvoze zelen iz evropskih zemalja poput švicarske i norveške pa da vidimo šta hrvatski potrošači misle o tome i tim cijenama.
hahhah... znaš li ti koje su tamo cijene? a njihova hladna klima ne dozvoljava miris i okus.
hahhah... znaš li ti koje su tamo cijene? a njihova hladna klima ne dozvoljava miris i okus.
Lijepo, i moja je super, malo je u krstima ufatilo od baste...bice krompira :)
Ja nista rvatsko vec odavno ne kupujem, moja lova ne ide rvatu ni pod razno!!
@ZIKOrobija porez je ipak u BiH mada ti par feninga mogu podnijeti!
U selu gdje imam vikendicu, niti jedan seljak nema kravu, kozu, ovcu, ali niti kokosi. Ne kontam furke seljaka, postali su gospoda. Kazu, previse obaveze oko stoke. Djeca su im u Sa ili Mo.
sta su to carsijski lezihljebovici i prevaranti bolji??
jeste ali zato 50x vise uvozi iz HR nego sto uvozi...
nego sto izvozi u HR* :D
Eee nema vise Mošnjaci, što ste izvozili izvozili ste... kapak 🇭🇷❤🇭🇷❤🇭🇷❤🇭🇷
@Valhalla007 Kroasan retardinjo ne smeta to BiH ,kad se zabrani obostrano pusiona su vise tvoji kroasani jer imaju suficit s BiH
U svakom slucaju vratiti istom mjerom jer ipak oni dosta vise uvoze kod nas nego sto mi izvozimo kod njih pa cemo da vidimo
Bog nek mi prosti ali uzivam gledati ljude sa sela kako propadaju i oni i stoka i maline i kako ih pozari niste, jer oni meni kapu kroje i vjerni su glasaci SDA i HDZ, a te stranke im ne pomazu! Tako da sam i ja sad dosao na ironican nacin na svoje.
Pazi ti to??!! Ovi bi izvozili u HR, bez da se provjeri zdravstvena ispravnost voća i povrća, kao što je normalno za svu hranu, i još ne bi platili te preglede??!! Tolušiću, svaka čast, samo tako!
Treba postovati sve zakone, ali takodjer i traziti da se isti vaze za sve