Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav bivsoj domovini BiH ! \'\'Bila mi je kao bajna vila, bila mi je ali vise nije, prijatelju stari pozdravi je\'\'
Ali je u reketu sigurno prva. Hvala, veliki vožde Zlajoglu, što smo u nečemu prvi! Admine, to je činjenica, džaba udaraš 11 minusa odjednom.
pusti vlašine oni to zbog sebe ne zbog nas.
Naravno kad nam vladaju komunjare koji 20 godina miniraju sve moguće ekonomske napore ove zemlje i čine sve da ostanemo zavisni od Smrdije. Država za crvenog č.etnika
Kad svako prdi u svoju tikvu, to nam se desi.
Na osnovu kojih parametara se ovo mjeri??? ako nema slobodne trgovine nije mi jasno od kud toliki broj uvoznih proizvoda u BiH. Pa gotovo da i nemamo nista svoje, moze li mi onda neko objasniti na koji nacin se mjeri sloboda trgovine?
Pitanje vezano za 22-godisnjicu osnivanja SDA koja je BiH uvela u rat : -gdje si bio...nigdje ?! -sta si uradio ...svasta !? -sta si djeci ostavio...nista!? -sta si sa BiH uradio...bila BiH ,sad je PIH !?
Ali je u reketu sigurno prva. Hvala, veliki vožde Zlajoglu, što smo u nečemu prvi!