Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, 120 metara visine nije sala.
Neka zastitna ograda bude providna da Dodik tokom voznje vidi prelijep pogled na Zenicu.
@Analiticar1992 daj bolan pravite 10godina, kako vas nije sramota i objaviti
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
BiH poslije Crne Gore ima najmanje auto puta u Evropi, iako ga gradimo već 23 godine i za šta smo do sad dali skoro 7 milijardi. 😋😋
@Cicibann Naravno kad je Tito gradio Srbiju i Hrvatsku, a nama dimnjake uvalio
Eto sad se Zeničani imaju odakle bacit
Cudo nisu napisali najveci u regionu
Slijedece godine pocinju skokovi sa vijadukta u babinu rijeku.
Ova bi firma mogla radit na Peljeskom mostu
Vijadukt izgleda impresivno i djeluje da su ljudi imali potrebe da nam tehnički objasne detalje složenosti. No, pitanje je koliko je sigurna vožnja ovako visokim vijaduktom i da li nam uz ovoliko malo km autoputa treba baš tako impozantan objekat, ili je li moglo jednostavnije i jeftinije? Svaka čast graditeljima, ali ja se i dalje vozim fuj saobraćajnicama koje nisu ni brze ni bezbjedne.
Bravo 👍
Radim na tom viaduktu pa evo da postavim pitanje za ovu gospodu pesimiste da li ste gospodo upoznati sa samim procesom izgradnje na jednom ovakvom projektu,da li ste upoznati sa svom problematikom na koju se naislo prilikom izgradnje, svim izmjenama projekta dodatnim radovima da bi se postiglo do sada odradjeno
VELIČANSTVENO !
Bravo i Miletu što nam je izgradio dio puta prema Gradiški. Sve je to BiH. Ionako ga može zatvoriti ako ne nakrene Bošnjake da voze njim.
Ovo se mora pohvaliti ne ulazeći u druge stvari nego gledajući parcijalno. Svaka čast
Dok ovi nasi naprave autocestu izmislit ce se neka nova tehnologija kojoj ovakva infrastruktura nece odgovarat, eto ko dozivi vidjet ce da sam bio upravu.
Kinezi ovo naprave za 24h.
@zula. Da, i onda ima se sruši za 12h! Dabogda nama ne napravili nikad ništa! Eto im HR i SR pa neka kod njih prave
Bravo momci!!!! Samo naprijed gradimo našu Bosnu!!! 👍👍👍👍
Prelijepo, iskrene cestitke, treba nam ovakvih pozitivnih stvari...
Nspravili su visi nego duzi autoput za 4 god,al nema veze,bice akobodgaaaa,insallah