Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj vala da smo nesto poceli izgradivat bez prepiranja i svade :)
Greska u naslovu...Most grade Hrvatska i REPUBLIKA SRPSKA....Vjerujem NENAMJERNA :)
Donijela Vlada rs-a odluku da zbog porasta investicija u 2011-oj če u rs-u najniža penzija u 2012 god. biti 310KM
evo ga Rudo se već oblizuje, mljac koliko ću da dignem od ovoga direktno od ebrd, pa mljac preko kumove firme, pa mljac preko ženine, mljac mljac
Pa to je most izmedzu REPUBLIKE SRPSKE I REPUBLIKE HRVATSKE - Dodo sredijo. Kakva crna bih
Hoče li bit postavljena naplatna kučica na tunelu kod Čemernog.
Ovaj potez je bitan jer za BiH je bitno da ima povezanost sa Savom, naročito Federaciji, kao Hrvatskoj sa Dunavom. Ova cesta je trebala već biti napravljena, no Jure Radić je bio protiv. Značajna je jer povezuje sjever i jug BiH, a preko toga onda ide povezanost sa Hrvatskom, a preko toga povezanost s EU. Sve je to opet bitno zbog brzine trgovinske razmjene i razvoja djelovanja kroz Savu u vidu riječne plovidbe.
Republika Srpska je trenutno najvece gradiliste u ex.yu.Uskoro Kinezi ulaze da za godinu dana izgrade autoput Banja Luka-Doboj.Bez ikakvih kredita iskljucivo svojim sredstvima Republika Srpska je zavrsila auto put Banja Luka Gradiska.Danas su ruski timovi poceli sa istrazivanjima gdje ima i koliko nafte u Republici Srpskoj.Probijen je najduzi tunel u bivšoj bih od 2km koji rijesiti sve probleme na putu prema Srbiji. Republika Srpska grabi naprijed krupnim koracima i pare za most preko Save Republici Srpskoj ne predstavljaju nikakav problem.
nasred mosta sagradicemo dzamiju,tek da se zna
Kakve ovo veze ima sa utakmicom BiH-Portugal?
Umjesto da su izgradili par firmi oni grade mostove,no mozda se ljudi zaposle tu kao spasioci onih koji ce se zbog besparice bacati u ovu prelijepu rijeku!! Ne kazem ja da je ovo losa ideja,medjutim ima i boljih..
Hoću ovo da komentarišem: \"Elisabeth van Tergouw ponovo pokazala svoju ljepotu\" \"Ultraseksi Lilian Queiroz u intimnom rublju brenda Macy\'s\" \"Maria Paz Delgado pokazala apsolutno sve\" ....i tako dalje. Hvala
Konacno nesto pozitivno. NE trazite dlaku u jajetu stalno..
Kako ce to izgradnjom južnih graničnih dionica autoceste na koridoru 5-C, BiH \"imati kvalitetnu vezu sa Hrvatskim autoputevima\" ??? Odakle god u BiH da krenes, moras da vozis minimalno 5 sati iza nekog kamiona po ohrndalim magistralnim putevima da bi uopste dosao do tog \"kvalitetnog prikljucka\" ???
\"okončan nešto duži proces tokom kojeg su delegacije dviju zemalja potpuno usaglasile i pripremile za potpisivanje dva sporazuma kojima se utvrđuju osnove saradnje i koordinacije aktivnosti na pripremi i izgradnji graničnih dionica na autocestama. \" Hajmo analiza odozada: - radi se znači o pripremi - ta priprema ima aktivnosti - eh te aktivnosti se koordiniraju - sad trebaju saradnja u toj koordinaciji - za saradnju treba utvrditi osnove - osnove će biti definisane u sporazumu - sporazum treba pripremiti i usaglastit - zasto su potrebne delegacije - al to je proces - koji dugo traje. cccc.
Kakve veze ima Neum sa CRO, majmune ????